Egemenin_Annesi merhaba anca görebildim k bakmayın. Mesela yatmadan önce yarim.saat once artık sakinleşmesi lazim. Odaya geçin ve uyuyana kadar çıkmak yok. Kitap okuyun masaj yapın uyumadan yataga koymadan pencere perdeleri kapatıp iyi geceler diyin.
Pispislayin hafif sarki söyleyin. Ağlayınca almayın direk derecesine bakin. Kullanır ağlamayı. Ornek verim daha kısa olur
Bugun ogle uykusuna oğlumu yatırdım yatağına. Agladi almadom gözükmedim sesimle burdayım annecim ağlama bak uyku saati dedim. Susmadı.. on dk sürdü . Sonra kendi kendine oyalanadi yatakta .. goz temasi kurmuyorum bilincli sekilde.. sonra döndü emdiği attı tekrar aldi ara sira pispis dedim ben dokunamıyorum kendi yatağımdan. Daha odayı ayirmadim .. sonra uyudu 20 dkda. Bazen u egitim uzun sürer ben jep verecektim veremedim ama cok bilgim var. Bugun oyle bi denyim dedim ve ise yaradı artık oyle yapcm. Önceden yatağıma alıp pispislardim uyuyana kdr sonra uyunca iki dk sonra yataga koyardım. Deneyim sansimi dedim cok mizmzilanmadi. Aksam uykusu için de yaapcm ise yarıyor biraz sabır ve ağlamaya dayanma önemli. Cok asiri ağlarsa iki dk alin pispis burdayım.diyin geri yatırın yatırır yatirmaz yine aglarsa once koyun biraz yatakta olmayı deneyimlesin.. bunun için bide uyku meleği youtibe da bütün videoları izleyebilirisnz:)) başarılar:)