Minikalyam Mircan kullanıyoruz memnunum canım hipp combiotik ve sma kullandım 5-6 gün kaka yapmıyordu şimdi bebelac içiyor 2 günde bir bazen her gün kaka yapıyor gayet memnunum canım
Deryamete Mircan bebekten bebeğe inan değişiyor kendi bebeğinde deneme ile olacak boz Bebelac ve Gold olanı kullandık gazlı bir bebekti zaten ve hep hastaneye taşındık sma anne sütüne yakın diye geçtik önce pek sevmedi içmesi ama şimdi severek içiyor ve bebeğim rahatladı
Mircan Minikalyam bende sma kullaniyordum ama sanki bebeğime iyi gelmiyor Bebelac kullanmayi düşünüyorum
Minikalyam Mircan daha hesaplı oldu bizim için ve kabızda yapmadı 900 gr alıyorum diğerleri hep 350 gr dı
Mircan Minikalyam evet canım çok pahalı sma gerçekten yetisemiyoruz bizde oyüzden mama değişikliği yapmak istiyorum
Minikalyam Mircan evet hipp 90 tly alıyordum baktım yetmiyo bide kabız oluyo sma kullandm oda aynısı bişey değişmedi bebelac hem 900 gr hem hesaplı çok şükür iyide geldi sende dene bakalım
afs9mart Mircan sma kullanıyprum evzanede 62 tl den 69 a cıktı ama bazı marketlerde migrosta falan 58 lira bence uyuçgun
ikiprensannesii2 Ben yeni doğum yaptım eşim bebelac almış henüz bi sıkıntı yaşamadım rahat yaptı kakasını
Mircan ikiprensannesii2 benim bebeğim de 20 günlük Bebelac a geçmeyi düşünüyorum inşallah bizede iyi gelir
Mircan Minikalyam 20 günlük canım ek olarak mama veriyorum ağlarsa durmazsa öyle diğer türlü emiyor sütüm yetmiyor
Ygz30 Arkadaşlar kırmızı beyaz diye site var.Ben ordan alıyorum.Hipp kullanıyorum orada 62.90 migroata 72.90 eczanede 89 hemde çabuk geliyor.Ve tarihide genelde bir aene çok memnunum.Orayada bakın isterseniz