Joipt Ya ben de bunu anlamıyorum,sen hiçbir şey yapmadan hominigırtlak yersen,paso oturursan spor yapmazsan tabi ki incelemezsin.korseyle ne alakası var? İlk aylar kullananlar inceldim diyor yahu zaten ilk aylar rahim küçülüyor ondan incelmiş olabilir misin acaba 🙄 Valla havsalam almıyor 🤷♀️
Beyzaaa Nnur siteden verin ertesi gün elinizde olur ama saat 15.00 kadar verseydinşz olurdu instagram dan yoğunluktan dolayı gec cevap verebiliyorlar
elizanhifa Selinozgeenn Evet canım öyle olacak mecbur bu arada hem inceltip hem sıkılaştırıyor mu yani deride bolluk sarkma falan oluyor mu ?
Joipt [bilinmeyen] belki mideyi sıkıştırıp çok yemeye engel olabilir,sporla sürtünmenin etkisiyle de yardımcı olabilir ama tek başına yeterli olacağını asla düşünmüyorum 🤷♀️
gamzeaslan elizanhifa ben belimi olctum ve olcume gore aldim ve tam geldi.. 1 beden falan kucuk alayim deme hayatta olmaz 😁
gamzeaslan [bilinmeyen] bebegini emzirebiliyor musun onunla. Dogumdan 1 hafta sonra aldim, 1.5 aylik olduk ama hala kullanamadim duzgun.. emzirmek ve alt alirken zor egiliyo insan.. sut bezlerimi sikistirri diye korktum
gamzeaslan [bilinmeyen] korseden dolayi memeler yukari cikiyo.. emzirmek cok zorlasiyo, o yuzdne kullanamadim. Cok sik emiyo kucuk oldugu icin. Biraz azalsin siklik oyle kullancam insallah etkisi olur