Medine01 Selam kızlar 4. Ay aşıda ne gibi sorunlarla karşılaştınız bebekte benim o kadar huysuz ki her şeye ağlıyor kucağımdan inmedi bugün
deniz__92 Medine01 bizimde yarın var aşımız 4.ay diğer aşıları çok rahat geçirdik inşallah bu da öyle olur diye dua ediyorum
Medine01 deniz__92 inşallah bir sorun olmaz biz yoruluyoruz yoksa ateşi yok şükür ama aşırı huysuz hiç böyle olmazdi
newmoom Medine01 olsun ateş de bir korunma sistemi. Sabaha birşeyi kalmaz sen yinede ateşini kontrol et 🦋
iyimserperestt Medine01 benim kız iki hafta önce oldu 4.ay aşısını diğer aşılar da bu kadar sıkıntı yaşamamıştık ama bu aşı da huzursuz etti bir kaç gün huysuzdu birazda ateşi çıkmıştı.
Kcmn İlk gün uykulu oldu normalde yatınca bi saate kalkardın2 buck saat uyudu felan 2 gün de çsağ bacağında aşı yeri şişikti ve kırmızıydı 5 gün oldu inmedi uykusu normle dondu ateş olmadı ataktan dolayı kendi huysuzluğu vardı zaten
Ysfygz Medine01 aşilarda ben calpol veriyorum hiç sizlanmadan . dolayısıyla uyuyor dinleniyor geçiyor.bi kez bile huysuzlanmadi.