Rrabis12 Kızlar merhaba ☺️ Şuan oğlum 18 günlük 40 çıkınca sünnet yaptırmayı düşünüyoruz sünnet olunca bebekler nasıl oluyor huysuz oluyorlar mı nasıl bir süreç ve en çok şuna dikkat et dediğiniz neler var öneri olarak ☺️🌸
Meeerveunal Rrabis12 öncelikle hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrunuzu. Bizim çocuk cerrahi doktorumuz ilk 10 gün en iyisi anestezisiz yapıyoruz ama onu geçirdikten sonra 2 aya kadar yapılmaz sonrada 2 ay 2 yaş arası yapılır oda geçerse Psikolojik açıdan 7 yaşa kadar Beklemek gerekir demişti
Alim7189 Rrabis12 canım ilk gün biraz zorlu geciyo yani bixim öle olmuştu ama çok şükür 2.gune hcbsy kalmadı.klips yöntemiyle olduk biz buarada
Tugciiiii Rrabis12 cnm benim oğlum dikişli oldu daha 6 gün oldu olalı ilk gün zordu ağladı falan biz karton bardak koyduk bayanrahat ettik bide bol krem sürdük şükür ikinci gün bişey yoktu
mrvcr Rrabis12 ben 17 günlükken yaptırmıştım, dikişsiz yaptılar. ağrı kesici antibiotik hiç bişey kullanmadık. doktor bol bol emzir, anne sütü ağrısını keser demiştir. o gün bi 15 dk ağladı. sonra da hiç bişey olmadı.
Rrabis12 Alim7189 klipsi nasıl oluyor canım özel hastanede yaptıracağız özel hastanelerde mi oluyor ve fiyat olarak ne kadara yaptırdınız
Alim7189 Rrabis12 dikişsiz oluyo canım bide dikisliye bakarak daha çabuk iyilesiyo bez baglamada falan problem yaşamıyosun daha rahat yani. Biz 600tlye yaptırdı canım bı sor arastr istrsen snde.biz ilk gün zor geçti ağrısı vardı muhtemelen ama 2.gunden snra hcbi skinti yasamadk çok şükür. 3gun sonrada klipsi çıkarttı doktor.