meftun1anne Kızlar bayramda kurban kesmek için köy e gideceğiz ve çok fazla sivri sinek var bebeğim 4 aylık ısirmamalarj için önerdiğiniz veya kullandığınız bir sivrisinek kovucu varmı? Hani bu vücuduna sürülenlerden ?
Dn123 meftun1anne okaliptüs yağına gelmiyormus vücuduna sürülebilirmiş ama 4 aylık küçük mu bilemem onu doktora bir sorun. Birde fesleğen lavanta kekik sarımsak kokularına da gelmiyormuş
Mom091 meftun1anne bende bugün aldım eczaneden. Bitkiselmiş. Suda çözündürüp elinizde tüm vücuduna sürebilirsiniz dedi eczacı. Henüz kullanmadım. Evde raid likit kullanıyorum. Umarım işe yarıyordur😊
kbra2234 meftun1anne ben yeni ocean in sinek korucusunu aldım bebekler için yeni çıkarmış sanırım %99 organik diyor henüz oğlumda denemedim aöa kendi koluma sıktım bi sıkıntı yapışkanlıj vs gibi şeyler olmadı
meftun1anne Dn123 ya hani evde elektirikli kullanıyorum ama orada direk vücuduna gelir korkusu var bende birde gündüz kesilecek kurbanımız
Dn123 meftun1anne bende evde elektrikli kullanıyorum ama çok ise yaramıyor sinek varsa ısırıyor kovmuuor 😀 her gece kurbağa dibi sinek kovaliyorum
yakupcan glslnn doktora danışmış miydinız acaba. ürün üstünde hamile ve emzirme dönemi doktora danışmalı yazıyor da
NurCelik Bende incia aldım organikmis Trendyoldan 100ml 33 liraya aldim yeni üyelik açıp cüzdanı aktive edince yorumları güzel baya