NesLyy- Celalefe Hayırlı olsun mademm Allah damatlığınıda göstersin😎 Bendee sünnet ile alakalı birşey sorcan sandımm Ama olsunduu.
hankardeslerr Celalefe O kadar saçma post varken burda hanımefendi belki mutluluğunu paylaşmak istemiş, neden bu kadar eleştiri geldi ki. Hayırlı uğurlu olsun bu arada 🌺 Bizde bayramdan sonra düşünüyoruz Allahın izniyle ✔️
zehraaaa123 Celalefe allah damat oldugunu da göstersin 😊ne kadarlık cocugunuz? ayrica bunca sacma postun icinde bence gayet yerinde bir post olmus. burasi anne/bebek-çocuk platformu sonucta.
Celalefe Morrhatun haksizsin cunku geçmiş postuna baktim sende oglum sunnet oldu nasil iyi olur diye post açmışın benimkiden farki ne bulamadim
Celalefe NesLyy- tesekkur ederim ben sormaktan ziyade sormak isteyenlere actim bu postu okadar sacma post acanlar varki ben abes bise göremedim
Morrhatun Celalefe ben ne yapmam gerektigini sordum. Sen sormamisin direk sunnet oldu yazmisin. Bende postuna girdim acaba sunnetle ilgili sorusu mu var diye.
NesLyy- Celalefe Tabikii yok genelde hep soru soruyolarya ondan dedimm 😌 Ağrısız sızısız geçsin inşAllah 🙏🏻
Celalefe Morrhatun neyse arkadasim bugun baya stres yasadim anlayışlı ol diyecen bise yoksa cik ben belki birilerine faydam olur acısından actim
Celalefe Morrhatun bu arada ne yapman gerektini doktor anlatiyo ayrica liste veriyo onemli olan asamasi belki bu asamalari merak edenler vardir
Celalefe hankardeslerr tesekkur ederim evet mutluyum baya bi stres yasadim bunu burda paylasmak istedim ayrica merak edenlere de yanit veririm dedim
Celalefe zehraaaa123 evet bu arkadaslar sacma bi post olsa hemen yorum yapar bende mutlulugumu patlasmak istedil bir haftadir stresteyim nasi bi surec beni bekliyo diye bende sordum isterdimki banada sorulsun aydinlatayim