Zeyno111 Egemenin_Annesi Geçen hafta yaptırdık bir sıkıntı yaşamadık. Az ateşi çıkacak gibi oldu 37.5 falan calpol verdim o gün çok huzursuz ağlamaklı hep geçti sonraki güne düzeldi çok şükür 🥰
Kocayanakannesi Egemenin_Annesi benim doktorum önermedi. Söylediğine göre menenjitin çok fazla çeşiti varmış ama aşı tek bir çeşidini kapsıyormuş. O yüzden tam koruma diye bir şey söz konusu değilmiş. Ayrıca çok nadir görüldüğünü kendisinin 10 yıldır belki 2 kere bu hastalığa denk geldiğini söyledi. Rotayı yaptırdık ama menenjit konusunda hala kararsızım bu sözlerden dolayı.
GramPozitifBakteri Egemenin_Annesi yaptırdık ilk doz gayet rahattı ikinci dozda 3 gün ateş ve huzursuzluk oldu gülerken birden ağlamaya başlıyordu bir de ateşten vücutta döküntü oldu biraz..en son 38.9u görmüştük fitil kullandık 3.gün sonunda bitti ateş.Ama diş çıkarmaya çalışıyordu bir de ikisi birleşti ağır geçirdik ikinci dozu
Egemenin_Annesi Kocayanakannesi öyle mi bizim doktorumuz bu konuda hic bisey söylemedi ya tesekkür ederim bunu sorayim bende
Zeyno111 Egemenin_Annesi Rica ederim geçmiş olsun. Aşı yerinde bizim hala şişlik var ama doktor önemsemedi sanırım olan bir şey
Kocayanakannesi Egemenin_Annesi bizim kendi doktorumuz ama içine sindi mi dersen açıkçası pek sinmedi. O yüzden dediğiniz gibi doktorunuza sormanız çok daha iyi olucaktır ☺️
Didem52miray Bizim doktorumuz 7.ayda yapariz önemli dedi. Rotanın 2.dozunu bugün yaptırdım, 6.Ay aşısı olsun 7.ayda da menenjite başlarız dedi.suan 5aylik kızım
Egemenin_Annesi Didem52miray rotayi bizde yaptirdik bizim doktorumuz 9. ayda yapariz menenjiti dedi bakalim
Egemenin_Annesi GramPozitifBakteri oh cok zor olmus ya bende korkuyorum simdi bakalim her bebekte degisik oluyor sanirim
GramPozitifBakteri Egemenin_Annesi evet arkadaşıma sormuştum hiç ateş yok huzursuzluk olmuş sadece aşı yeri ağrı yapmış şişmiş biraz..inşallah rahat atlatırsınız 😊😊🙏🏻
Zeyno111 GramPozitifBakteri Bizimde fena şişti hala orası sert hafif şiş kaldı 1 haftadır doktora o gün sorduk normal dedi
GramPozitifBakteri Zeyno111 bizde şişlik hiç olmadı ama doktor olabilir demişti hatırlıyorum hepsi başka başka tepki veriyor 😔