Deletedmom335 ariamom sağım yap canım banyoya girip sıcak kompres lifle ovala eğer sagmazsan daha kötü şişer ileriye dönük ameliyat olanları biliyorum eğer yakınında hastane varsa sağım yapabileceğin gidip sağ geçmiş olsun
Miracs ariamom İlk doğum yaptığımda oldum bende geceleri titreyerek uyanıyordum ama terler basıyordu çok kötü bi histi gerçekten. Eğer sütün çoksa sana mochi yi önerebilirim. Ben hep sağıyorum ama diğer göğsüme de mochi takıyorum makinadan daha fazla süt topluyo ve göğsüm gerçekten boşalıyor. Acil şifalar diliyorum
bonibon ariamom en son bi posta yazmıştım uzun uzun. Kopyalayabilirsem buraya yapıştırayım. Olmazsa profilimden bakabilirsiniz
ariamom Deletedmom335 canım çok kötüyüö ateşim var mahvolduk çocukla ilgilenemiyorum. Kaş günde geçti sizinki
Zehraeymenn Benım de basıma gekdi atesım 40oldu sağım banyo o aşamada işe yaramıyor artık enfeksiyon ilerliyor bi doktora görünün antibiyotik le geciyo gecmıs olsun
Koalina 3 kere mastit oldum bol bol sağım yapman lazım 3 kere antibiyotik kullandım 😞 iltihaplanmalar oldu hergün duşmalıp masaj yaptım o günler aklıma geldikçe hala kötü oluyorum
bonibon ariamom Ben yaşadım bunu. Islak havluyu ütüle kendini yakmayacak şekilde göğsünün büyük kısmını sar meme ucun açıkta kalsın havlu soğuyuncaya kadar sütünü sağ. Manuel de olsa bi makina işini daha kolaylaştırır. Bana sağlık ocağındaki hemşire ödünç vermişti. Hemen ardından buzlu sudaki havluyla sar göğsünü birkaç dakika. Bunu arka arkaya yap. Bu aralıkta bebeğin uyanık olursa emzirmeyi dene. Bebek göğüs ucunu tuttuysa başardın demektir. Emmeye başlayınca hemen boşaltır zaten. Bi de yeni öğrendim havuç süt kanallarını açıp akışı hızlandırıyomuş. Bi kaseye havuçları yıka hazır olsun ki üşenme. Gidip gelip çerez gibi kemirirsin. Ateşin varsa hastaneye git bence. Bende ateşlenecek kadar ilerleyememişti. Ütünün başına oturup önüme de dizi açtım. Bir bölüm bitinceye kadar yaptım bunu. Sonra mola. 4. Bölümde kurtuldum 😁
Ipekengin ariamom canim ilik bi dus al agri kesici ic ve bol bol sagim yap emzir ben dum yeni yeni geciyor