NAZENDEM Sevgili anneler size müthiş bir onrrim var sütü azalan anneler gerçekten deneyin sonic alacaksınız Allahin izniyle. Dener denemez sizinle paylasmak için can attim. bir kac gundur sütüm yetmiyordu sismiyordu eskisi gibi.. bir cok sey denedim sonuc alamadim en son bunda aldim. tarifi veriyorum: 8-10 adet inciri doğrayın yarım litre kaynar suya ekleyip 10dk ocakta kaynatin 2 yada 3 havucu dilimleyip yarrim litre kaynar suya ekleyip 20dk kaynatin. sonra bunlari birlestirip soguk yada ilik tuketin. Buzdolabinda iki gune kadar icilebilir. Tavsiyem sabah aksam icin. Bol bol dinpenin hep olumlu düşünün. guzel sonuc alanlar burada bildirsin bize. Bol sütlü bol saglikli gunlerimiz olsun inslalah. Şifa olsun😍😍
NAZENDEM ayis deneyin ve lütfen bizede soyleyin hemem bu aksam deneyin ve gece anlicaksiniz nasil fayda sagladigini:)
NAZENDEM Zeynepppppp Emelimsi [bilinmeyen] [bilinmeyen] Esra___ Sinmn Asyabebek Hlykrclk Esmademir EsilaMeryemim Mirayinannesi__ Aylahiramina Deletedmom444 deletedmom2200 Sinmn PoyrazinannesiEbru Betl2909 [bilinmeyen] Pnrnhr Ebuss kizlar bu tarif saracoglunun tarifi 21 gun denemek gerekiyor yukarda yazmamistim burda yazayim dedim.
Mlsyldz Emelimsi ayy geçen bozayla ilgili bi haber vardı bozanin anne sütünü arttirdigi kanitlanms htta aldm ama icemedm 😣😁🙈
Lavitaebella Annesininvebabasininaskimira Sinmn UmmOmerHattab Hlykrclk Samiye Tugba6336 deletedmom2200 Deletedmom444 Deletedmom444 NAZENDEM Mlsyldz Kızlar süt artıran yiyecek diye bir şey yoktur sadece göğsünüzde olan sertlik önsüt birikmesidir o da bebeğin su ve şeker ihtiyacını karşılar. Artıran tek şey bool bool emzirmektir ki süt bebek emdikçe emdiği anda salgılanan oksitosin hormonu sayesinde üretilir, meme bir depo değildir. O yüzden kasmayın göğsüm yumuşak diye de bu yağlı sütünüzün olduğu anlamına gelir. Meme terbiye olmuştur ve bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor demektir. Herkese bol emzirmeli günler.
BerrinMercan NAZENDEM saraçoğlunun tarifi bu bunu denedim faydasınıngördüm ama incir çok şekerli ve hazırlamak zahmetli ondan dolayı pratik birşey arıyorum
NAZENDEM [bilinmeyen] evet sormayin cok sukur faydasini gordum daha bir gun icinde. hemen paylasmak istedim cunku gercekten zor bi durum