Perissmom AysunAsyam mustela bariyer krem kullanıyordum pişik oldu, sudocreme geçtim iyileşti. Küçük boy alın her krem her bebeğe iyi gelmiyor bence, deneme yanılma işi🤷🏻♀️
melinaaa AysunAsyam En iyisi sudokrem bebeğim doğdu doğalı onu sürüyordum ince tabaka allaha sukur hic pişik yapmadı ayrıca sudokrem in birçok faydası var sivilce vs vs araştırın isterseniz
Deletedmom297 AysunAsyam Pisik kremi olarak bepantol baby kullaniyordum. Ama bazen kizimin boynu pisik oluyor hemen sudocrem sürüyorum aninda geçiriyor. Kendi yüzünde bile sudocrem kullaniyorum 😊
Denizarya34 AysunAsyam ben çok memnunum kullanıyorum kızım on beş aylık hala kullanıyorum tavsiye ederim tenden tene değişiklik gösterir size yarar mı bilemem denemek lazım küçük olanından deneyin
Cnsgzm AysunAsyam pişik kremi kullanmıyorum saf zeytin yağı kullanıyorum çok şükğr hiç pişiğimiz olmadı ama olursa diye hametan almıştım tedavi edici 🌸🌸
Blkns12 AysunAsyam doğduğundan beri kullanıyorum her alt açmada sürüyorum daha hiç pişik olmadık şükür
TurkerNoyan AysunAsyam ben sadece kaka yaptığında poposuna sürüyorum. Kızaran bir yeri olursa sürüyorum her alt değişmede sürmüyorum. Pişik olmadık iki aylığız ama katmanlı bir krem sürünce cilt emmiyor kalın dokulu. Yani sık değiştiriyorum altını hani pişik olmasını engelliyorum ama krem işe yarıyormu çok da bilmiyorum açıkçası