Mommy_Bird Merhaba hanımlar bebişleriniz doğduktan ne zaman sonra ıslak mendil kullanmaya başladınız biz 4 aylığız hala korkuyorum ıslak mendil kullanmaya kullanmamak mı gerekiyor hala
Mucizeem Mommy_Bird 3. Ayından sonra unibaby kullanmaya başladım ama kızım 14 aylık ama hala bi ıslak mendil bi pamuk kullanıyorum hassas cildi var o yüzden korkuyorum
Mommy_Bird Mom0870 bende baby me pamuk kullanıyorum ama söylediğimde herkes nolacak sanki diyo kayınvalidem ellerini ıslak mendille silmek isteyince izin vermiyorum abartma diyo ben mi gereksiz abartıyorum diye düşünmeye başladım
serebro Doğduğundan beri unibaby ıslak mendil kullanıyorum hicbir sıkıntımız olmadı. Kimi zaman ellerini de sildigim oluyor.
Mommy_Bird serebro Esilanur Mucizeem FerahKuzum Bismillahhhh Bussrraa Mom0870 Deletedmom315 02022020 Tcdd Gulmrt Kk39 bende yavaş yavaş başlayayım o zaman dışarıda falan baya zorlanıyordum ellerini yüzünü silerken ❤️🌼
FerahKuzum Doğduğunda beri dalin ıslak mendl kullanıyorum hiçbir sorn yaşamadm çok şkür. Ama yine de ellerni bir mendil ıslatıp siliyorum ağzına sokuyor sonuçta diye 😊
Bussrraa Mommy_Bird doğduğundan beri sleepy natural kullanıyorum. Çok çok çok memnunum. İçinde hiçbi şey olmaması beni rahatlatıyo. Elini yüzünü her yerini onunla siliyorum 🙈
Deletedmom315 Mommy_Bird Molfix yenidoğan ve sleepy yenidoğan almıştım .yapısı itibariyle sleepy tercih ettim . Kokusuz sadece su gibi bişey memnunum yani .ama tabiki sıradan kokulu ıslak mendilleri kullanmam
Gulmrt Mommy_Bird evdeyken kullanmıyoruz pek ama dışarda prima pure veya sleepy yeni çıkan organik kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık
Mommy_Bird Deletedmom413 bende en az 6 ay pamuk su kullanayım dedim ama memlekete gidiyorum kayınvalide elini ıslak mendille silmeye çalışıyor hepsi bir yerden aaa bide o mu çıktı bilmem ne kime sorduysam ıslak mendille ne saman başladınız diye doğar doğmaz diyenler bende ikilemde kaldım 🤦🏼♀️
Deletedmom413 Mommy_Bird Valla ben kimseye firsat vermeden pamugumu kaptigim gibi kosuyodum yanina :)yorum yaptirmadim 9 ay sonunda zorlanmaya basladim temizlersen kakasini yoksa devam ederdm pamuga