Deletedmom347 Kizlar bebegim 16 gunluk bezini degistirirken gordum cisini yapmis bide limon sarisi sumuksu bi akinti vardi sizce normalmi hastaneye götürmeli miyim
anne15 Deletedmom347 kız bebekte normal diyodu bende gördüm googleda okumuştum baktımda ama bnmki seffaf gibiydi sanırım sarı değildi
Deletedmom335 Deletedmom347 idrar yolu enfeksiyonu olmasın gözlemleyin devam ederse doktora götürün idrar tahlili yapıyorlar
afs9mart Deletedmom347 doktorum kuz bebekerinde olur öyle dedi normal demişti 4 aylıgız suan gecen aydan beri görmedim öyle bile geçiyo
anne15 Deletedmom347 enfeksiyon oluyo bizlerde sarı renk olunca dra görünseniz iyi olur. Beyaz ve şeffaf olanı normal yazıyo nette şimdi baktımda
Deletedmom335 Deletedmom347 aklınıza kötüyü getirmeyin ama eğer varsa insalalh yoktur erken teşhis her daim iyidir geçmiş olsun
bizimgofret Yenidoğan bebeklerde anneden geçen hormonlar nedeniyle akıntı göğüste şişlik vs. normalmiş. İdrar yolu enfeksiyonu olursa idrarı koku yapar ve idrarini yaparken yanma olacağı için canı yanar ,ağlar.