Meralvedatazer 21 gün oldu doğum yapalı karnımda uzunca koyu kahverengi çizgi oluştu hamileliğimde çok kötü duruyor bu kalıcı mı yoksa geçer mi ilerde🧐
Tgce16 Meralvedatazer siz diyince bir baktım 😅 9 aylık bebeğim çizgi hala var geçmiyor diye biliyorum ama rengi baya açılmış
delibirhatun Meralvedatazer 5 buçuk ay oldu göbek deliğinin az üstünden aşağı doğru var hala ama rengi açılıyor devamlı
Haceromer Bende vardı oğlum 8 aylık şuan yok. tam olarak ne zaman geçti bilmiyorm ilk bi kaç ay hala vardı
delibirhatun Meralvedatazer evet daha çok erken kese falan yapmayın diyorlardı ama aklınızda bulunsun neden olduğunu hatırlamıyorum şimdi de
pirov Meralvedatazer hatta ben dus jeliyle 2 aylik falanken citiliyodum yavas yavas o zamanda rengi acilitodu
Duygusm Meralvedatazer Geçici bir şey ama herkeste farklı zamanda geçiyor. Bende 3 aydan sonra baya azaldı, şu an kızım 4 aylık, neredeyse görünmüyor.
Deletedmom335 Meralvedatazer zamanla geçiyor canım daha yeni doğum yapmışsın benim ilk doğumda vardı sezeryan yerim iyilestikce yavaş yavaş kese yaptım çizgi kalmadı