aasdfgh Merhaba arkadaşlar 19 aylık bebeğim var ve hamileyim doktorum emzirmemin sakıncası olmadığını söyledi ama kızım bu ara aşırı düştü memeye, çok halsiz kalıyorum benzer durumu yaşayan oldu mu?
Ikrazumra19 aasdfgh emzirebilirsiniz eet bende emzirdim ama cok sıkı beslenmeniz lazim hic ac kalmamaniz lazim bol protein ile beslenmelisiniz
2Minnosannesi aasdfgh Emzirebilirsiniz ben hamileyken emzirdim. Büyük kızım 15 aylık küçük kızım 16 günlük ikisini de emziriyorum 😊
Demirac19 aasdfgh 18 aylık oğlum ve 19 haftalık hamileyim doktor belirli bir haftaya kadar emzirebilirsin dedi ondan sonra erken doğum sancısına neden olabilirmiş, ama herkesin bünyesi farklı kiminde hiç sakıncası olmaz kimi memeden kesmek zorunda kalır..
AryaBorte1 2Minnosannesi benim sütüm 5 aylıkken kesilmişti şimdi 36 haftadayım sütüm olsa daha emer kızım acaba doğumdan sonra ben de devam etsem mi
2Minnosannesi AryaBorte1 Bence devam edin. Zorlayıcı bir süreç ama büyük kızımın da anne sütüne ihtiyacı var. Memeden kesmeye kıyamam. Kendi ne zaman bırakırsa o zaman bırakır.
2Minnosannesi AryaBorte1 Büyük kızım sayesinde sütüm Maşallah çok çok arttı. Ikisine de yetiyor çok şükür yetmez diye de düsünmeyin hiç.
AryaBorte1 2Minnosannesi ben de kesildiği için çok üzüldüm zaten 1 ay önceye kadar boş olarak emdi damla damla geliyordu emzik de kullanmadığı için uyumak istediğinde veriyordum. İyice kesilince bıraktırdım 1 aydır. Ama versem hala emer. Benim de 15 aylık şuan. İkisine birden Nasıl yetebililiyorsunuz acaba beslenme olarak ek yaptığınız Birşey var mı
2Minnosannesi AryaBorte1 Allah rızkını da kolaylığını da veriyor çok şükür 💕 En az 3 litre su, bulgur pilavı, hurma ve süt tüketiyorum. 😊