Esra___ Kızlar bebeğim 48 günlük troid bezim alınmıştı sürekli euthyrox kullanıyorum doktorum 40ın çıktıktan sonra tahlil yaptır demişti bugün baktırdım tahlillerim baya kötü çıktı doktoruma msj attım şimdi bebeğimi de emziriyorum acaba bu değerler bebeğimin hormonlarını da etkiler mi doktorum dönene kadar bu konuda bilgisi olan var mı çok moralim bozuldu 😔
kranKolataKodaba Esra___ Canım ben de tiroit hastasıyım yavaş çalışıyor ilaç kullanıyorum ama doktorum bebeğe herhangi bir etkisi olmadığını söyledi
Arzuayse Esra___ ilac8n varsa kullancaksin canm baska care yok ama bi tahlile guvenme bi hafta sonra bidaha yaptir
Alpalp Esra___ ben de tiroit hastasıyım. Ben de kullanıyorum ilaç. Cok şükür bebeğimde çıkmadı bi şey. Hamdolsun ki ilaç anne sütüyle bebeğe geçtiğinde zarar vermiyor. Siz de korkmayın.
Esra___ kranKolataKodaba inş Cnmm ya hamilelikte bu korkuyla yaşadım resmen çok şükür bebeğimin topuk kanında sıkıntı çıkmadı şimdi de sütten geçer mi derdine düştüm 😔
Esra___ Arzuayse Cnmm zaten ilaç kullanıyorum ama sanırım yeterli gelmemiş o yüzden bebeğimin tsh değerlerini de bozar mı diye korkuyorum
Esra___ Alpalp inş Cnmm ilacın çok şükür ki bi zararı Yok ama benim Doğumdan sonra değerlerim bozulmuş bebeğimin tshı da etkiler mi diye endişe ettim