happilyeverafter Selin648 ben almıştım pek işe yaramadı. 1-2 kere kullandım faydası olmadı. Mendil ısıtıp koyuyordum karnına daha çok işe yarıyor.
MorErigim Selin648 bende aldım ama işe yaramadı havluyu ütüleyip sıcaklığını kontrol ederek karnına koyup masaj yapıyordumçok iyi geliyor bu şekilde biraz sonra kakasını yapıyordu
happilyeverafter Selin648 ağız mendili diye satılan penye mendiller var ya. Onu ütüyle ısıtıp çocuğu yakmayacak kadar tabi karnına koyuyordum.
Assl1han Bende havluyu ütüleyip koyuyordum işe yarıyor ama çok aşırı sıcak olmadın yanmasın bebiş kıyafetinin üstünden koyuyordum bide biogai ile zinco kullandık
Yasmncvk06 Selin648 ben kiraz cekırdekli patıkte almıştım ıkısınıde gece yatarken ılık bir şekılde kullanmıştım 😀
Miracs Ben kendim yaptım çekirdekleri uzun bi çoraba koydum. Çok fazla gaz problemimiz olmadı çok şükür ama karnı şiş olduğu zamanlar mikrodalgada ısıtıp koydum karnına rahatladı.
Alya-kizim4 Selin648 hiç işe yaramadı Zaten kizimda sevmedi hiç onu takınca çok ağlıyordu boşuna almayin