SareBkmz Arkadaşlar bugün tam 2 aylik olduk sağlık odağındaki ebenin numarası yok aslında almam gerekir. Esim yarın izinli 2. Ay aşısını yarın yaptırsak olur mu? 1 günden birşey olmaz heralde size sormak istedim şimdiden teşekkür ederim
Bernagkgkz SareBkmz merhaba canım. Bana 1 hafta sonra bile yaptırabilceğimi söylediler. Ama belirli aşı günleri varmış 2. Ay aşısı işin cuma yapılıyor demişti sadece. İstersen netten sağlık ocağının numarasını bulup ara
Kbr_2020 SareBkmz İstanbul’da ikamet ediyorum genel olarak 7 Ağustos Cuma günü demişler benden 1 hafta önce Doğum yapmakta arkadaşıma da bana da
nilosaydn SareBkmz iki aylık asısı verem asısı degılmi eger oleyse yapmıyolsr bana ebe demıskı verem asısı ogun geldın geldın gelmedın hastane hastane dolasır yaptırısın demıstı
SareBkmz Bernagkgkz sağlık ocağına uğrayıp sorduk perşembe günü arayıp cagricaklarnis toplu şekilde oluyormuş galiba
Erkek_bebik Bizimde 5 ağustosta çok korkuyorm ateş filan yapıcak diye. Ağlarken nasıl dayanırım onuda bilmiyorm çok zor 🤕
SareBkmz Erkek_bebik Çok şükür 1. Ayda olmadi aşımız ama 2. Aydada olmaz inşallah Sizinde olmaz inşallah
Heide SareBkmz 2 aylik aşının belirli günleri var. Ebenin bunu size belirtmiş olması gerekiyor. Mesela bize bi tarih vermişti. Perşembe gel demsidi. Eğer gelmezsen bi dahaki perşembeye gel günü önemli flfaln demsdi. Benle birlikde bebeği olan arkadslarmada aynilari denmiş
SareBkmz Heide Evet sizin dediginiz gibi toplu sekildeymis biz 1. Ay aşısında şehit dışında yaptırdık misafir olarak o yüzden ebebmiz 1. Ay aşısında bizi görmedi.saglik ocağına uğradık perşembe günü için aricaklarmis bizi