Jeunemere Arkadaşlar bebeğim 2 aylık arabayla şehir içi bir yere ikimiz gidebilir miyiz sizce? Arkada oto koltukta tek olacak ben süreceğim 10 dakikalık bir yere gidebilir miyiz bilemiyorum tecrübeli olanlar var mı?
acikahve Jeunemere Genelde bebekler arabayı seviyor. Arabaya bindirmeden emzirin uyur muhtemelen araba içerisinde.
Deletedmom335 Jeunemere benim de kızım 2 aylık çok seviyor geçenlerde 2 saatlik bir yola gittik maşallah hiç uyanmadı
Jeunemere acikahve evet bizimki de seviyor bir deneyeceğim bugün tek götürmeyi inşlaah rahat gideriz anne oğul
SdCkmk Jeunemere yakın bir yere gidecekmişsiniz zaten, gidersiniz. Aynadan bol bol kontrol edin, ağlar ederse müsait bi yerde durur sakinleştirir devam edersiniz 🌝
SdCkmk Jeunemere ama tabi pusetinde olsun, puseti de arabaya sabitleyin. Hemen gider dönersiniz. Gittiniz mi bilmiyorum ama en sağlıklısı bu olur 🙏🏼
acikahve Jeunemere Hiç korkmayın mız mızlanırsa hafif müzik açıp, sizde söyleyin sesinizi duydukça rahatlar. Genelde bebekler 6 aydan sonra arabada daha çok sorun çıkartıyor. Ondan alıştırın siz şimdiden arabayla tek çıkmayı.
doganinannesi Jeunemere walla o bebeğe göre değişiyor benim kızım arabayi de sevmezdi asla durmazdi sürekli de ağlardı eğer uysal bı bebeğiniz varsa aç ve uykusuz olmadığı bı saatte sorun çıkarmıycaktir ama genel anlamda zor bı bebekse siz araç kullanırken stres olabilirsiniz tek başına agliyo arkada diye
mammaofone Jeunemere canım bende ilkten panik olmuştum. Bazı günler sessizce arkada koltuğunda oturuyor, uyuyor. Ama bir gün aşırı ağladı. Bende ona şarkı söylemiştim yol boyunca. Hiç dikkatini dağıtmasın ağlarsa ona bakmaya çalışma. Yola konsantre ol.
Deletedmom14 Bir defa tek çıktım, onda da arkaya güvenemedim. Ters şekilde yanıma koydum .yüzü arkaya doğru yani. Yanıma da çıngırak aldım, ağlarsa sallarım diye ama gerek kalmadı. Aşı ya gittiğimiz için tedirgindim ama yakındı zaten
Eymeninannesiiiiii Jeunemere arabayı seviyorsa ne güzel git tabi her yere benimki hiç sevmiyor doktor araba tutuyor midesi bulanıyor olabilir dedi bende ikimizin gezeceği günleri bekliyorum ❤️
Karadenizlii Jeunemere Bizde 3 ay yalnız kalmak zorundaydık tek seferlik bişey olmadığı için biz puseti yanıma koymuştuk yüzü bana bakacak şekilde iyice sabitlemiştik oraya bi sıkıntı da yaşamadık çok ağlarsa emzik veriyorum yada müziği sesli açınca da dinlemeye başlıyodu 5 10 sefer çıktık böyle stres yapmayın 🌼
cocukadam Jeunemere ben ilk kez 2.5 aylıkken oğlumla tek trafiğe çıktım arabada genelde uyuyordu ordan cesaret aldım yine uyudu kendinize ve bebeğinize güvenin hiç bi sorun olmaz inşallah🙏😊 bir de bence sağ arka koltuğa puseti arkaya bakar şekilde koyup kemerlerinide bağlayın güvenlik açısından sonuçta arkada yalnız olcak