Beyzalmat Merhaba arkadaşlar. 2 ay 1 hafta oldu doğum yapalı. Hâlâ kanamam bitmedi. :/ normal mi bu? Sıcaklarda ped kullanmaktan gına geldi. 🤪🤪
Ecrinbzkrt Beyzalmat bence normal degıl benım lekelenmemle 15gun surmustu acaba adetmı oluyorsunjz bence doktora gıdın
japonbaligim Beyzalmat uzun sürmüş biraz. Benim ilk 10-15 gün kanama şeklindeydi. Sonra lekelenmeye çevirdi. 37-38. Gün falan da tamamen kesilmişti
Deletedmom_36 Beyzalmat bence normal degil ben 15 gun kadar ped kullandim sonra pecete koyuyordum ama bisey gelmiyordu
Beyzalmat japonbaligim lekelenme benimki de yanlış ifade etmişim pardon. Sarı renkte. Az geliyor ama her gün geliyor.
japonbaligim Beyzalmat sizin iki ayı geçmiş. Her ihtimale karşı bi doktora gidin yada kadın doğum doktorunuza bir mesaj atın isterseniz. Onlar kesin Bilgi verir size.bizim söylediklerimiz sadece yorum içinizi rahatlatmaya yetmez sanırım😊
Beyzalmat japonbaligim yurtdışında yaşıyorum dil problemi var maalesef doktor sıkıntı oluyor biraz. Ama çok teşekkür ederim arıcam doktoru yine de. 🙏😊
japonbaligim Beyzalmat rica ederim.her insanın bünyesi biyolojisi farklı. Birşey yoktur Allah’ın izniyle sadece içinizi rahatlatırsınız