Egeninannesii Selam kızlar 🙋 Yeşil mukuslu kakadan dolayı süt alerjisinden şüphelenmiştim. 3gun süt ürünlerini kesip denemiştim. Huzursuzluk azalmıştı ama mukus devam ediyordu. Bende sanirim sütten değil deyip yıl başı günü yoğurt , peynir bide sütlü tatlı yemistim çok pişmanım 😞😞😞 O gün bütün gece nasıl sancısı oldu nasıl ağladı sabaha kadar anlatamam. Bende ağladım onunla sabahına kakasında iğne ucu kadar da kan gördüm süt alerjisi kesinleşti gibi. Hemen kestim süt ürünlerini. Tekrar bugün kakasi baya toparladı. Huzursuzluğu, kusmasi,ishali de baya azaldı. Doktora haftaya gideceğiz o ara sut diyeti yapacağım. Siz teşhis konulduktan sonra nasıl yol izlediniz neler yediniz alerjiniz ne zaman bitti ? Bu konuda endişeliyim biraz daha 1.5 aylığız.Bide kaka testi için evden kakali bez mı goturdunuz hastanede kesin yapmayabilir çünkü.
Egeninannesii Mlkkrnlkoglu deri testi 6aydan önce yapılmıyor deniyor burda bide kakada mukus oluyordu genelde ondan istenebilir diye düşünüyorum belki laktoz alerjisi de olabilir emin olamıyorum
Egeninannesii [bilinmeyen] yumurtaya alerjimiz yok sanırım bizim hiç bir tepki yok şuan inşallah tez zamanda atlatiriz. Mamaya neden başladınız acaba benim sutum yeterli şuan. Evet paketli ürünleri de biliyorum. Tuketmiyorum inceliyorum işte teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊