Giizemm Güzel anneler merheba 🤗 yazın uyurken bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz bebegim 5 aylik üşür mü terler mi diye ne giydircegimi şaşırıyorum birde duş aldırınca daha çok kafam karışıyor 🙄şuan ev 28 derece mesela bilemedim🙊
seymaaras Giizemm Çıtçıtlı zıbın. O kadar. Çünkü eğer terlerse hasta olur. Yazın zaten üşümez. Mahvoluyor bebekler sıcaktan. Yazık.
Mommy_ Giizemm O sıcaklık için çıtçıtlı badi yeterli. Gündüz badiyle geziyor oğlum. Gece 25 dereceye kadar düştüğü için şort t-shirt yatıyor. 13 aylık şimdi geçen yıl da bu zamanlar giydirmezdim yine. Banyo yaptırsanız da bu sıcakta üşümez.
Umutegem Giizemm banyo yaptırdıktan sonra bile zibinla yatiriyorum 18 ayligiz ustunude ortmuyorum sbah sucuk gibi islak oluyor gene de ankarada oturuyorum
Meeerveunal seymaaras kesinlikle katılıyorum bende bir tek zıbınla yatırıyorum cam üstten açık direk üstüne vurmayacak şekilde bazen bacakları soğuk olursa tek kat müslin örtüyorum
Giizemm seymaaras dimi doğru söylüyorsunuz şuan uzun kollu zıbın giydirdim duş aldırdım diye değiştireyim hemen 🤗 teşekkür ederimm🌸
seymaaras Meeerveunal Aynen öyle. Kışın bile ben çok hafif giydiriyordum. Annem bebeğin üşümekten değil terlemekten hasta olacağını söyler. Çok şükür bu zamana kadar hiç hasta olmadı(9 aylık şu an) Daha küçükken de ince giydiriyordum. Bazen aylık kontrollerini gittiğimizde emzirme odasında bebekler görüyordum daha doğrusu bebeği göremiyordum öyle bi sarıp sarmalamışlar ki. Kadın diyor ki hep hasta. Dedim karışmak gibi olmasın da böyle çocuğu nefes alamayacak gibi giydirirseniz hasta olur tabi
seymaaras Giizemm Duş aldırdın ya. Çorabın giydir üzerine de illa giydireceksen zıbının üzerine tişört yada kısa bacak tulum giydir. Miss gibi yatsın kuzu. 🥰
Arzu-omur23 Giizemm bnmde 8 aylık bebegım. Yaklasık 2 aydr sadece sıfır kol zıbın gıyıyo. Banyodan snra ayakları soguk oluyo corap gydırıyom sabahında cıkartıom.
Arzu-omur23 seymaaras ınanır mısın. Sabah kalkıyorum yatakta terden cocugun beyaz beyaz kafa ızlerı cıkmıs😁o derece sıcak
tugbamomy Aynı karmaşıklık bende de var. Daha bir aylık olduk ve ilk bebeğim genelde zıbınla yatırıyorum ama elleri ayakları soğuk oluyor. Kan dolaşımından ötürü biliyorum ama ay çok kararsız kalıyorum 😕
Giizemm tugbamomy bebeklerin elleri ve ayaklari hep soguk olurmuus zaten ben üşüyüp üşümedigini göğüs yada sırtından kontrol ediyorum hep🤗