Nuraykk Kızlar hamak beşik kullanıp memnun kalan var mı almak istiyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var önerileriniz nelerdir 🙏
DiclEm Nuraykk aynen yaa biz battaniyede salliyoruz memnun olan varsa ben de merak ediyorum is goruyor mu
Egeninannesii Nuraykk ben doğmadan almıştım 1.5 aylık olduk içine reflü yatağıyla kullanıyoruz çok memnunum ama böyle de sallamaya alıştı 🤦
Bengubaran Kereminannesi58 çok memnunnn kalacaksınnn Canım bende cıvıldennn sıparıs verdim çok memnunummm ahşap olanı gayet ıyı kulllanıyrmmm
Yasinuguriklima Bizde civilden aldık memnunuz ama oğlum biraz huysuz kucak istiyor sallamadan pek almıyor o yüzden ama uykuluyken ara ara gözlerini açınca sallıyorum geri uyuyor oğlum yarın 1 aylik olacak
G_ADAN Deletedmom13 amasyadasın bildigim kadarıyla bende amasyadayım. Kızım artık sevmediği için evin bi köşesinde duruyor madem 2.el almayı düşünüyorsun uzağa girme ben satayım sana😂
Didemegemen Deletedmom13 bende 2. El aldim memnunuz gunduz hep onda uyutuyorum uyanir gibi olunca sallayip uyutuyorum zaten kendi uyanir gibi olunca sallaniyo bazemde oyle kendi uyuyo 1 bucuk ayligiz daha
Yakamoz Svava zipzip hamak aldik kizima internetten. Çok memnun kaldim. Tavana bir dübel takiyorsunuz ve birden bebeğiniz uyur hale geliyor🙊
Rumeysakarakus Nuraykk evet evet evet 2 oglumdada kullandım asla pişman olmadıgım ve gerekli gördüğüm tek sey
ilknurcelik Nuraykk bebeğim 7 aylık ve çarşafta sallanarak uyuyor sadece eşim evde olmadığında işkence çekiyorum resmen bugün N11 den aldım 118 TL ye svava stantlı kayık beşik inşallah işe yarar 🙏🏻
Aras61 Nuraykk Ben çok memnunum oğlum onda uyuyor tam dalınca gece yerine koyuyorum gündüz oturduğum odada hem gözümün önünde oluyor hemde rahat uyuyor
betulbusra Ben paztesı aldım hıc memnun degılım Oglum yatmak ıstemıyor Satın almayı dusunen varsa verırım uygun fıyata
ilknurcelik betulbusra nasıl birşey almıştın bebeğin kaç aylık ben bugün sipariş ettim sabırsızlıkla bekliyorum