Merhaba benim 2. Bebeğim olmasına rağmen hatta ilk bebeğim 2 yaşına kadar emmesine rağmen 2. Doğumumda göğüslerimin herbiri abartısız kavun kadar oldu taş gibi oldu ve 1 gram süt sağımı yapamadık 2 gece hastanede kaldım(prosedür gereği) ne sıvak su kopresleri ne zeytinyağı masajları hastanede sırf bu işlemleri yapmak için özel birini tuttuk düşünün 2 gün boyunca asla hiçbirşey gelmedi mecbur bebeğime mama verdik düşünün ki tek mememden çıkacak süt ile en az 4 çocuk doyardı ama ben evladımı bile doyuramadım
eve geldik sıcak duşta masaj yaptım sucak suyun altında sağım yaptım sabunla masaj yaptım bana mısın demedi
En son havlu ısıtıp ısıtıp göğüsümü sardığım memeyi sağmaya çalıştım nafiler
mecbur birde hoca tuttuk kadıncağız başımda nazar surelerini okuyor bir diğeri havlu ütülüyor diğeri soğumadan bir diğerini veriyor o arada ben iki büklüm sağmaya çalışıyorum (buarada ilk bebeğimde elektrikli sağma makinem vardı lakin birde üstüne duşta kullanabileyim diye eşim manuelde aldı ikiside lansinoh marka harika)
sonra tam nazar ayetinin bir noktasına geldi ki sağım gerçekleşti sonra tut tutabilirsen 12 poşet süt doldurdum düşün! Nazar olmuş olabilirsin