Papatya07 Arkadaslar Merhaba! Acil bi durum kizim bugun 2.ay asilarini oldu fakat 3saat sonra cok kotu aglamaya basladi aci ceker gibi saatlerce agladi calpol verdim uyudu. Bidaha verecekmiyim kac gun vericem daha calpol uyku yaparmi calpolun zarari varmi daha once basina gelen varsa lutfen yzarmisiniz
bynduru Papatya07 lutfen atesini olcmeden calpol vermeyin.huzursuzluk oluyor ama geciyor 6 veya 8 saat suruyor.ona da sabrediyoruz
IpekDulger Ateşi 38 i geçmedikçe vermeyin calpol vücudu direnmeyi ögrensin tabiki huzursuz oldugu için ağlıyorlar bol bol emzirin
Resmiye bizde bugün olduk. ateşi yükselmeden calpol verme taraftarı değilim. Sağlık ocağındaki ebe bugün için 8 saatte bir çay kaşığı ver demişti. Ben ateşi olursa vericem.
Papatya07 Resmiye selam bizim bebekler ayni gun asi olmustu koluna yapilan verem asisi yeri belli oldumu kabuk bAglayacak olur demislerdi bizim kayboldu acaba aşi tutmadimi merak ettim
Snglibsglu Ateşi 38e doğru yükselirse 4 saatte bir çay kaşığı veriliyor. Kolu acıyor olabilir bikaç gün emzirirken falan dokunmamaya dikkat etmek lazım