esmaamine kızım 1 yaşında yürümeyi yeni öğrendi sayılır evin içinde gezerken illa elinde bir oyuncak battaniye yada başka birşeyide kendiyle gezdiriyor. bu bir takıntımıdır 🙄 çok sevimli gözüküyor😊
ikiprensannesi14 esmaamine oda bişey mi önüne ne çıksa kendiyle götürüyor artı eline bişey verince de geziyor 😁 yemek yerken bi lokma yiyip gidip yine geliyor 😂öyle geçinip gidiyoruz şükür ☺️
Hazal89 esmaamine benim oğlumda battaniyeye sarılıp uyur hatta ağzına sokar onsuz asla uyumaz ben hic takılmıyorum bu duruma bence kendini bu şekilde güvende hissediyor
esmaamine ikiprensannesi14 masallah yemek yedirirken gidiyor tekrar geliyormuş bizimki gidiş o gidiş daha gelmiyor😂
esmaamine Ygt55 evet canm çok tatlı hele o battaniyenin ayağına dolann kısmıyla mücadelesi😂🥰🥰 allah herkesin yavrusuna sağlık sıhat versin
esmaamine Benimoykum yaa 😂 götürsün bakalm. 5 kiloluk su şişesini taşımaya bile çalıştı bide kaldıramayınca sinirlenmesi 😂😂
esmaamine Hazal89 evet benm kızımda battaniyesine sarılıp yatıyor ama gezerken eli hiç boşkalmıo herseyi ordan oraya tasıyır
Derininannisi Hazal89 benim kızımda da yeni başladı battim de battim (battaniyesini istiyor yani) biz nereye Batti oraya 😂 : kişilik aileydik 4 olduk derin annesi babasi battisi diyorm 😂 bacağın arasından geçirip onu her yere sürüklüyor tabi yıkanması kuruması tam bi eziyor onun için😂
Benimoykum esmaamine 😁 benimki 20 aylık taşıyor şuan 😁😁😁😁 bı sandalye alsam onun bile ucundan tutuyor bulaşık Makinesi ni birlikte boşaltıyoruz tencere Ler tavalar elinde makinadan her tabak çıkardığında mutlaka araba direksiyonu tutar gibi düdüt yapar öyle verir bana 😁😁😁😁
1mom1baby esmaamine yok canım takıntı değil hatta büyüdükçe daha agir eşyalara dönüyor sandalye sehpa 5 lt bidon köşe koltuk olmasa benimki koltuğu da taşıyacak tasiyinca ne oluyorsa artık her yer her yerde 😄
Hazal89 Derininannisi oy kıyamam minik kuzuya kendine arkadaş edinmiş annesi kücükken hepimizin vardı böyle takıntıları oyuncak biberon örtü ayıcıklar boşver istediği gibi takılsın bende veriyorum hemen eline onla uyuyor 😂