eralp arkadaşlar bebegim 2,5 aylık ana kucağı almayı düşünuorum.almısken iyi birşey alayım diyorum kullanan varmı?hangi markayı kullanıyorsunuz birde duruyorlar mı içinde boşu boşunada almak istemyorum
DeryaDemirelBedir eralp soo baby benimkinin markası. Banada görümcem vermişti. Bence her evde olması gereken birşey. Ben çok memnunum. Öyle ki gittiğim her yere bile götürmeyi düşünüyorum
Sznklc eralp biz de fisher price ın yağmur ormanlı ana kucağını ve sallanan sandalye modelini aldık. Kızım 1 aylık. Başlangıçta çok durmadı içinde ama şimdi duruyor özellikle de uyumayı çok seviyor ☺️ Happy diye bir site var oradan indirimli almıştık. Önceleri ana kucağı ileri Yaşta da sallanan sandalye olarak kullanılıyormuş
lgulay Bondigo kullanıyorum Arkadaşım vermişti ben açıkçası kullanmaz diye çok önemsememiştim ama öyle güzel kullanıyorsun ki elimizdeki en güzel şeylerden biri benim için müthiş bir kurtarıcı
lgulay Uykusuzanne kesinlikle tavsiye ederim titreşim ve müziğine kızım bayılıyor titreşimi gaz çıkarmasına yardım ediyor