Zumrahilal Bebeğim 3 aylık olucak dünden beri hic keyfi yok ve sürekli tuvaletini yapio ne yapmaliyimm
Bercemdila65 Zumrahilal üşüttü mü acaba kıyamam ya bol bol sütünü ver eğer üşüttüyse sıcak tut terlet geçer çok geçmiş olsun 🙏
Didem88 Zumrahilal tabi doktora danis en başta. Ama gidemiyorsan su ver mutlaka .ishal bebek su kaybeder
Keziban Zumrahilal canım buyuk çişini kontrol et ishal biraz şüpheli bisey korkutma amaçlı demiyorum yanlış anlama ama rota virüsü malum ortalıkta dolasiyo. Eğer aşısını yatırdıysan sıkıntı yok lakin takip et derim kaç kere yaptığını filan
Didem88 Zumrahilal usutmustur muhtemelen eczaneden probiyotik damla alabilirsin .kaşıkla şu da ver ve emzir. Ateşi var mı?
Zumrahilal Keziban yok asi yaptırmadım geçen hafta da 5 gün arayla yapmadı kakasini dünden beri de yapıyor
Zumrahilal Didem88 yok ateşimiz yok çok şükür geçmezse yarın doktora götürürüm ilk çocuk olunca panik oldum birazcik
Didem88 Zumrahilal benimde 10 gun once basima geldi. Ama aşı yaptirmistik.bide ishal 3 5 günde duzelmiyor biraz zaman alıyor .