ikizannesi2 bebeğim düzeltilmiş olarak 3 ay 1haftalık. Sağıp veriyorum emmiyor ve 5 6 saat süt içmediği oluyor. doktor neye göre iştah açıcı şurup veriyo bebeğim için çok üzülüyorum iştah açıcı şurup isteyecem artık 😞
MuhammedAmine ikizannesi2 iştah açıcı şurup diye birşey yok doktor gerek görürse vitamin desteği veriyor mesela Demir veya d vitamini eksikliğinde iştahsızlık olabilir . Yanlız sizin bebeğiniz anne sütü veya mamadan başka birşey alamaz d vitamini zaten veriyorsunuzdur 4 aylıkken Demir vermeye başlayacaksınız
Dunyamsensn2008 ikizannesi2 Bebeğiniz çok çok küçük henüz iştah açıcı şurup verilmemeli.Meme reddi olabiliyor dönem dönem benim oğlum oldu bitti iştahı yok mesela hâlâ kullanmıyorum 16 aylık.İstahla alkasinin olduğunu düşünmüyorum başka bir problemi olabilir.
Tnshmszynp ikizannesi2 aynen arkadasa katılıyorum bende ıstah acıcı surup ıstemıstım doktor dırek su cevabı verdı oyle bir mucize yok henuz vıtamın onerebılırım dedı ve vitamin yazdı. Ama kan demır dgerlerı normaldı. Bıde bebegınız cok kucuk bu aylarda beslenmeyı redden bbeekler cok oluyor ben arastırmıstım bundan olabılır herhangı bır hastalık yok ıse eger
Ikrazumra19 ikizannesi2 istah acici diye bir surup yok vitamin degerlerine bakilmadi lazim birde zatsn 3 aylik ekstra istah acan birsey verilmez
MuhammedAmine ikizannesi2 Sebebi araştırılır doktora giderseniz ama bunun için birşey yapılamaz belki vitamin desteğine ihtiyacı vardır , idrar yolları enfeksiyonu da iştahsızlık yapıyor . Doktora gidin o sizin yönlendirir idrar , kan , gaita testleri ister
ikizannesi2 Dunyamsensn2008 bebeğim prematüre olup küvezde kaldığı için hiç emmedi sağıp veriyorum zaten meme reddi değil yani durumumuz
Dunyamsensn2008 ikizannesi2 O zaman bence siz Dr. Dan tavsiye olarak mama markası alın hangisi iyi gelir diye pramatüre bebekse daha iyi bilir. Kullanacaksanız da ancak deneyerek öğrenebilirsiniz yarayıp yaramadığını.
Dunyamsensn2008 ikizannesi2 Kesinlikle anne sütünün yerine keyfi olarak mama verilmemeli anne sütü bulunmaz birşey.Bir problem yoksa mama vermeyin veya takviye olarak verin kilo alması açısından.