gizemelifbas Kızlar merhaba. Hippin 4. aydan itibaren olan gece mamaları var kullanan var mı nasıl sizce almalı mıyım?
seymaaras gizemelifbas Benim oğlum hiç beğenmedi yemedi. Bende Arı Mama Gece veriyorum. Ona resmen aşık 🤣
Neib seymaaras bende hangi çeşidini aldıysam yemedi hep çöp oldu😓 arının hangi çeşidini kullanıyorsunuz acaba bende alsam belki benimki de sever
seymaaras gizemelifbas Ben bir tek gece veriyorum. Başka çeşitleri de var. Ama ben tek öpün veriyorum sadece😇
gizemelifbas seymaaras eminim güzeldirr 😂 internetten baktım da şimdi doktorlar önermiyomuş bu kaşık mamaları sizin doktorunuz bi yorumda bulundu mu?
seymaaras gizemelifbas Ben doktora sormadım. Zaten sadece bir öğün yediriyorum. Ve yemedi diğerlerini. Annemde beni bununla büyütmüş. Bende tercih ettim. Artık gerisi size kalmış. Sizin tercihiniz. Ayrıca oğluma kilo aldırdığı içinde tercih ediyorum.
seymaaras Neib İnşallah. Benim velet bir tek bunu seviyor. Ne yapayım. Yediriyorum mecbur. Bayağı kilo da aldırdı 🤣
seymaaras gizemelifbas Benim de oğlum minyon. Doktor gelişimi güzel. Kilosuda ayına göre normal sınırda dedi. Ben yine de aldım. Memnum kaldım.