Miran11 7.5 aylık oğlumda hipotonik belirtileri var ama çocuk doktoru tahlil yaptı b12 ve Demir vitaminleri çok düşük çıktı iğne verdi haftalık bu da yaparmış bebekte gelişim geriliği başına gelen var mı
Cemreela Miran11 b12 yetersizliği gelişim geriliği yapar demişti doktorum. Bizde sınırdaydık damla başladı.
Miran11 baybmom vitamin eksikliğinden olabilir dediği için götürmedim başlayalım ilaç tedavisine ondan sonra geçmezse götürmeyi düşünüyordum
Alp02 baybmom oğlumda b12 eksikliği çıktı sprey kullanıyoruz şimdi 12 aylık 7,5 kilo gelişim geriliği var ama yemesi felan çok iyi şükür sadece çok fazla hareketli benim de nöröloğa götürmem gerekir mi
GoGirl Miran11 siz yine de ertelemeyin ama bnde prof bi norologtan demir eksikliginin gelisim geriligine sebep oldugunu okumustum ne gibi bi gerilik var acaba
Miran11 GoGirl sürekli dik durmuyor biraz dursa sonra atıyor kendini baş boyun kontrolünü tam sağlayamıyor oturamıyor ve elini ağzına hemen götüremiyor
baybmom Alp02 ilacı düzenli kullanın zamanla gösterir etkisini kilo düşüklüğü tek başına gelişim geriliği değildir