Feridekoca Kizim 1 yaşında henüz yuruyemiyo normal diyo herkes ama şunu merak ediyorun 9 aylikken yürüyo gibiydi 10 adim falan atiyodu şuan ayaga kaldirip desteksiz durdurmaya çalışınca hemen oturuyo bide kilo etkiler mi yürümeyi bide en gec kac aylikken yürürler
Htcesylmzz Feridekoca şurda bekliyim benimde oğlum 10 aylık yürümek istiyor hep ne kadar sürer böyle bilmiyorum önceden yatmak istemezdi şimdi oturmak istemiyor bize tutunup kalkıyor adım atıyor ama bizden tutunarak. bende haliyle zorlanıyorum 😊
-Sunshine- Feridekoca Eğer diş çıkarma dönemiyse ondan gerilemiş olabilir. Benim oğlumda 10aylıkken ellerini bırakıp bir iki adım atıyordu daha sonra diş çıkardı ayakta durmak istemiyordu kendini yere atıp oturuyordu iki dişini çıkardı şimdi tekrar elini bırakıp yürümeye çalışıyor.
Farahzeynep Feridekoca en geç 18 aylıkken yürürler, kilo etkiler tabii ki. Kilolu bebekler biraz daha geç yürüyor. Sıralama var mı?
Mom4775 Çocuktan çocuğa değişir. Doktorlar 18 aya kadar normal kabul eder. Kimi bir anda ayaklanır,kimi tutunarak yürümekte ısrarcı olur. Ama çocuklarda her şey bir günde oluyor buna emin olun. Yatıyor kalkıyor bir anda yürüyorlar.