Cansumommy Merhaba anneler🍀 bebeğim 23 günlük. bugün sabah, çapakla uyandı bir gözü. nerdeyse saat başı siliyorum gene oluyor yaş ve çapak. ne yapabilirim
Crazymomy Cansumommy bizimde öyle olmuştu ama 4-5 aylıkken. Gözü kapanacak kadar çapaklanıyordu yani. Ben poşet çayı koydum gözüne tutabildiğim kadar ılıktı birde çok iyi geldi doktor koyabilirsin demişti canım bilgin olsun
elifiii Cansumommy günde birkaç kez ılık çay suyu ile silebilirsiniz. ( kendi sütünüzü önerenler olacaktır aman ha denemeyin daha çok mikrop kapabilir. ) internette video olarak dogru silme yönü gösteriliyor. Eger geçmezse doktor damla önerisinde bulunur.
Dkk Cansumommy bizde de vardı. Damla da kullandık. Çapaklanma olunca antibiyotikli mendille silmemzi söyledi doktor eczanelerde bulabilirsiniz
LMNbsrr Cansumommy çok normal çapaklanması hergün ılık su temiz bir bezle silin birde Gözü dıştan içe doğru silin göz yaşının aktığı noktada hafif bastırararak ( dikkatli bir şekilde) masaj uygulayın geçici bir şey 27 günlüğüz henüz yeni geçti
Ayseeyk Cansumommy Cansumommy Geçmiş olsun minicik bebeğinize kimsenin tavsiyesini sakın denemeyin. Bizimde olmuştu göz pınarı tıkanıklığı dedi doktorumuz masaj ve verdiği ilaçlarla 2 günde geçmişti çok şükür. En kısa sürede doktora gösterin göz yani Allah korusun. Sizin gibi birisi daha açmıştı böyle post anne sütü damlatin demiş birisi, meğer anne sütü oradaki enfeksiyonu daha da beslemiş. Umarım hemen geçer🙏
eylulmin Cansumommy bana da damla ve masaj önerdi doktorum. Damlanın içinde koruyucu varmış pek kullanmak istemedim o yüzden. Birkaç kere kullandım. Ama neredeyse bezini her değiştiğimde masaj yaptım. Geçti gibi neredeyse. Birkaç gündür olmuyor.
Cansumommy annesütü sürme hariç diğerlerini deneyeceğim. doktora bu hafta içi gideceğiz nasipse. gidene kadar yapacağım şeyleri yazdınız teşekkür ederim kızlar hepinize 🍀
Yasminlina Cansumommy cnm benimde tek goz capaklı ve suanda 10 aylık olduk bız hala capaklı. Yanı cok kısa ve net gozun tam pınarın hergun aklına gelen her saat masaj yapacaksın benn yapmadım ve hala capaklı busekıl ıkısı de capaklanan ark yaptı ve bırıncı ayda kurtuldu. Tek metod bu gecmıs olsun