Selin648 Çok saçma belkide ayıp gelicek size ama mukuslu kaka ne demek kızlar nasıl ayırt ediliyor. Mama veriyorum bebeğime kakası hep nokta nokta boncuk gibi . Bildiğimiz kaka gibi değil bir birine bitişik değil rengi sarı
Arasannesi Selin648 biraz mide bulandırıcı olacak ama sümük gıbı balgam gıbı sünen kıvamlı sıvımsı seyler oluyor kaka da .ishal de oluyor genelde daha cıvık kakada oluyo
Yedaarven Selin648 Sanırım o top top olan kaka kabız olunca oluyor. Yanlış biliyorsam biri düzeltir umarım. Mukuslu kaka da yapış yapış sümüksü kıvamda oluyor.
Canneda Selin648 Bi yerde okumuştum mukuslu kaka besin alerjisindende kaynaklanıyo olabilirmiş. 2.5 aylık bebeğim onun kakasıda mukuslu kontrole gittiğimizde söyledim doktora kakasında kan yoksa bide vücudunda döküntü tarzı şeyler yoksa korkmaya gerek yok içiniz rahat etsin bakalım yine dedi tahlil verdik bizde sonucunu bekliyoruz
Yedaarven Selin648 Bende bilemedim, sadece dediğiniz gibi top top olan kakanın kabızlıktan olduğu kalmış aklımda. Bende şaşırmıştım hatta yapıyor kakasını gayet niye kabız olsun ki diye 🤷🏻♀️ Mukus değil ama o kesin sanırım😊
Pamuguum Canneda merhaba tahlil kan tahlili miydi Sonucu alinca bana da yazar misiniz Sonuc temiz cikar insallah
Canneda Pamuguum Bilmiyorum doktor öyle söyledi zaten alerjiden şüphelenmemişti içiniz rahat etsin dedi. Nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum gerçekten.