Emosksf 5 ay 5 günlük oğlum var ve yavaştan ek gıdaya başlıyoruz bizimle bu serüvende beraber olmak istermisiniz 😍
TalentedMom Emosksf biz de 5 ay 11 günlüğüz tadımlarımız bitti bugün kabak bezelye ve havuç çorbası yapıp yedirdim
Emosksf Senyorita ek gıdaya başlamanızı doktor önerdimi benim oğlum mamayla besleniyor diye tamamlayıcı gıda adı altında ek gıdaya başlıcaz
Senyorita Emosksf Doktorumuz 2 hafta sonra tadımlara başlayabilirsiniz dedi, öyle yapacağız bizde. Çok heyecanlı değil mi ya😻😻 İnşallah severler, zorluk çıkartmazlar bize.
Emosksf Senyorita inşanllah ben bugün akşam denicem havuçlara başlayarak bakalım ne tepki vericek umarım oda benim gibi heyecanlıdır ınstagramdan eklemek istersen eminekaboglu kullanıcı adım
Emosksf Senyorita verdim ve hüsranla sonuçlandı kustu ama ben püre yapmamıştım kardeşim çatalla ez ver demişti galiba ondan kustu
Emosksf TalentedMom siZde erken başladınız o zaaman oh afiyet olsun kuzuya ınstagrAmdan eklemek istersen kullanıcı adım eminekaboglu
Emosksf Gulmrt bana sebzeyle başla dediler ama tatlılardan başla diye havuçla başladık biraz hüsranla sonuçlandı 😁 ınstagramdan eklemek istersen kullanıcı adım eminekaboglu