Deryadiyebiri Merhaba sevgili anneler. Kızım bugün 16 günlük. Gaz sancısından uyuyamıyor ememiyor yavrum 😭 biz de sab simplex aldık, ama bu kadar küçük bebeğe günde kaç kez kaç damla vermeliyiz? Herkes farklı bir şey yazmış. Bilenler cvp verirse sevinirim ♥️
Buglemcim20 Deryadiyebiri kendi doktorum günde 4 defa 7 ila 15 damla arası demişti. Ben 4 defa 10 damla şeklinde veriyorum
Denizanasi2403 Deryadiyebiri biz çok çektik bu gazdan 4 ay 2 günlüğüz hala cekiyoruz her dr ayrı birşey söylüyor kimi 1 aydan önce verilmemeli diyor kimisi 15 gun sonra verebilirsiniz diyor sab simplex kullandik bizde gerci hepsinden kullandik bi o biraz iyi geldi takip eden dr varsa mutlaka danışın birde biz ayak altina biraz aci elma yagiyla masaj yapiyorduk baya rahatlatıyordu
Merryyy Deryadiyebiri günde 4 defa 15 damla veriyordum canım ama bizde etki etmedi maflor plus kullanıyorum 4 gündür çok rahatladı bebeğim
Deryadiyebiri Buglemcim20 Denizanasi2403 Ebru-isil Merryyy Heide Alim7189 Masalkayhan Daghan05 Hndylmz cevap yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim 🥰🥰 anca girip yazabildim. Dediğiniz gibi yaptım. Günde 4 kez 6şar damla şeklinde veriyorum şimdi. Çok güzel pırt yaptırıyor 😂😂 insan bu seslerden mutlu olur mu ya😂 oluyormuş işte 🥰🥰 bu arada Bi çocuk doktoruna da sordum, o da daha 16 günlük olduğu için bu şekilde kullanmamızı söyledi. Hatta üstüne bir de günde sadece 5 damla biologia kullan dedi. Bu da prebiyotikumiş. Barsak hareketleri için önemliymiş. Bugün de onu alıcaz🥰🥰
Ebru-isil Bize doktor çok gazı olduğunda verin 2-3 günü geçmesin dedi.İlaç statüsüne giriyormuş sanırım.Ama günlük olarak bigaia kullanıyoruz probiyotikli.Bağırsakları düzenliyor şimdilik iyi gibi.
Mirage91 Deryadiyebiri sabah,öğlen, akşam, gece 8 damlaydı bizim çok yoğundu gazı. Şimdiyse sabah akşam 8er damla veriyoruz
Alim7189 Deryadiyebiri canım ben sabh 8 de 6 damla 15:00da6damla bide 18:00 da 6 damla şeklinde veriyorum. Htta hala gazı olursa.gece 11de de veriodm 6 damla
acikahve Deryadiyebiri Sürekli aynı saatlerde kullanmaya dikkat edin. Ben 6 saatte bir 7 damla veriyorum. Saat 15.00 gibide 5 damla Biogaia probiyotik veriyorum. Çok şükür baya düzeldi. 3 buçuk aylık olduk; eli ayağı hareketlendikçe daha rahat gaz çıkartıyor. Biliyorum çok zor bende çok çektim sinirimden oturup ağlıyordum. İnan geçiyor hiç strese sokma kendini. Birde doktor bize Incia Colicaid diye bir yağ önerdi. Akşam yatırmadan ayaklarına sürüp masaj yapıyorum onunda faydasını gördüm.
Ysnrrgnc Deryadiyebiri ilaç tamam da sürekli hareket ettirin bacaklarını kollarını masajlar yapın pat pat vurun popoya ama sürekli günde belki 15 kez hareketsizlikten çıkaramıyorlar lütfen bol bol hareket ettirin internetten bakın masaj tekniklerine bence ilaçlardan çok dağ etkili onları da kullanın tabi ama sürekli yatmasın çocuk kesinlikle