Minikinannsii Merhaba, bebeğim 24 günlük ve gözlerinde hafif bir sarılık var. Erken doğduğu için normal diyorlar ama ben endişeleniyorum. Daha önce karşılaşanlar neler yaptı geçmesi için yardımcı olabilir misiniz?
aybukemom Minikinannsii 2 ayda anca geçti bizim ölçtürdünmü değeri kaçmış emzirmen yeterli bişey verme
Vinividiviciii Minikinannsii Şekerli su falan içirmeyin daha küçücük bebeğe.Sarılık rn son gözlerden gider bizim 2 atı buldu kendi rengini alması bol bol emzirin geçmiş olsun🙏🥰
madambovary Minikinannsii şekerli su falan vermeyin bir işe yaradığı yok emin olun. Tek çaresi bebeği bol bol beslemek. Kaka yaptıkça atacak sarılığını. 40ı çıkana kadar da geçer muhtemelen ve en son gözlerinden geçer merak etmeyin olağan bir durum.
Alim7189 Minikinannsii bool bool emzr canım yda mama mi veriodn blmiorm ama ikisi icnde gcerli 2saati gecrme gecede dahil sık sık besle aç kalıp kan şekerinin düşmemesi gerekiyo
Minikinannsii aybukemom düşük çıkıyordu doktor bekle zamanla geçer bir ay bi olsun dedi ama anne kalbi işte ben endişeleniyorum gözlerine baktıkça
Vinividiviciii Deletedmom420 Bebekler küvözdeyken beyaz ışık hiç görmedim mavi ışık veriyorlar 😄Oda normal bi mavi ışık değil,şekerli su içinde yazık küçücük bebeğe kendiniz yaptınız bari başkalarına tavsiye vermeyin 👍🏼