Habis07 Kzılar birbucuk aylık bebegim var uc dort gundur cok huysuz gece hic uyumadı nerdeyse ıkınarak aglıyor gazı var ama cıkarıyorda agzını sapırdatıyor brnu tıkalı dyemi acaba ? Yasayan varmı boyle
Fulyarcak Habis07 Bizde öyleyiz dün uyumadık doğru düzgün ağız şapırtatma köpüklü tükürük burunda kuruluk var Nem damlası sıkıyorum 5 dakka sonra yine kuruyo Emerken hafiften hırıltı oluyo sanırım balgamı var büyük ihtimal biz şifayı kaptık 😔
Oziezo Habis07 bizimkide ayni 1.5 aylık yeni yeni ağzını sapırdatıyo uykuya dalamıyor gunduz hiç uyumuyor gece 2 ye kadar sonrada yorgunluktan artık uyyakalıyo
doganinannesi Habis07 benim bebeğim acikinca ağzıni şapirdatiyo veya beni istediğinde yapıyor bı dikkat edin bakalim siz de
doganinannesi Fulyarcak yaa köpüklü tükürügun bı manası mi var neden oluyo ki bı kaç gündür bizde de var
Habis07 Fulyarcak valla aynıı ;( dalmıyor hiç kırktan snra huy degiştrme bumu acaba ? Meme de dalıyor gunduz brakınc baslıyor aglamaya sizindr olemi
Habis07 Oziezo gndz uykusu bzdede kalmadı maksımum bir saat agız dil ckarma basladı bde cok kuruyor agzı brnu tıkalı serum damlatıyorum hep ama sanırım bu ayda agzını kesfedıyormus oyle yazıyor nette ama surekli yapınca :( korkuor ınsan
Fulyarcak doganinannesi Bende bilmiyorum ki ilk bebeğim bide bende öğrenmeye çalışıyorum gözlemliyorum internetten bakıyorum acaba dedim Boğaz’ında balgam varda ondan dolayı mı öle oluyo Ama çözemedim 😔
Fulyarcak Habis07 evet emzirirken uyuyo genelde emzik vermeye çalışıyorum onunla dalsın diye atıyo emziği ağzından