Fyza Bebeğini ninni elektrik süpürgesi vb seslerle uyutan varmi ? Uyuyunca kapatiyormusunuz müziği açık mı kalıyor?😊
Geheimnisperson Fyza ben elektrik süpürgesi ve pişpişle uyutuyorum gündüzleri. Kapatmıyorum, sesi çok az açık. Ben ses yaparsam duymasın uyanmasın diye. Gece de ninni açıyorum 1 saat sonra kapatıyorum. Uyanmıyor.
Busrablt61 Fyza ne elektrik süpürge sesi ne ninni hiç biri uyutmadı rukye açtım 5 dk da uyudu hamileyken de her gece açar uyurduk şimdi bebeğimizde bizle bazen ben kapatıyorum gece uyanınca bazende kendi kapanıyor bitince
duyguluu Fyza ben uyutuyorum ninni söylüyorum en çok elektrik süpürge uyuyor sonra yine açıyorum kimildayinca☺ bazen hep açık korkuyorum uyancak diye basa sarıp aciyom kapatmıyorum çoğunlukla hep açık kafam şişiyor ama napalim
Fatmanuraliatilla Annesi babası çok severmiş ninnisini açıyorum ama uyuması için değil sakinleşmesi için açıyorum 😅
Fyza Ne coknanne varmıs bu şekilde yutan malesefki bnde süpürgeli piş piş sesi ile uyutuyorum kapatmıyorum
BeautifulMother1 Fyza süpürgeli pis piş açık uyuduğunda bile çok ağladığı zaman kolik bebek sakinleştirici yazıp tüm sesleri dinledik bugüne kadar ninni de 8 saatlik olan var tv de açıyorum sabaha kadar açık anne karnındaki kalp sesi de rahatlıyor
Hilalalp Fyza ağlıyorsa direniyorsa açıyorum ninni ağlamıyorsa açmıyorum. Bide evde iş yapacaksam ses olur diye ninni koyuyorum dış sesleri duymasın diye