ebruuu00 Kızlar 1 saat önce yataktan düştü 7 buçuk aylık bebeğim hiçbir problem yok görünüşte. Yüksek bir yatak değil. Korktu sadece daha öncede düşmüştü çok hareketle ve ortamızda yatarken gece uyumadı bende çok uykusuzdum bi an içim geçmiş çok üzgünüm eşim ise sürekli çocuğun bilinçaltına yerleşecek korkak olursa travma olursa diyor sizce bu ilerde onda travmaya sebep olur mu ?
Ssd ebruuu00 Bebekler için birçok korku sebebi var, korna sesleri, motor sesi, çalışan elektronik cihazlar, yabancı insanlar, ani tepkiler… Hepsi travmaya sebep olsaydı ruh hastaları olarak salınırdık dünyaya. Geçmiş olsun.
Deletedmom896 ebruuu00 sürekli arz eden bir durumsa işi ihtimallere bırakmadan yatak çevresini saracak koruyucu yer minderlerinden koyun yine başka bir gün istemeden içiniz geçebilir fark etmezsiniz geçmiş olsun
ebruuu00 Cascas19 emeklemesi için yere koyduğumda hızlı nefes alıp veriyor korkuyor alın beni diye gözümüze bakıyor o yüzden bende endişelenmedim değil ☹️
Cascas19 ebruuu00 siz de onunla birlikte yere eğilip onun hizasına inmeyi deneyin kuzum. Herşeyi ve sizi kocaman görünce de korkuyor olabilir belki.
210796 ebruuu00 daha hazır değil belki emeklemeye.bizde oğlumu ayakta tutub yürütmeye çalıştığımızda dizlerini yere atıyordu ağlıyordu.halbuki bir kaç kez kendisinin ayakta durma çabalarını görmüşdüm.sonra korkutmamak için yapmadım artık kendisini hazır hiss etdiği zaman yeniden yapmaya başladı kendisi.