boncukhaniminannesi Yasemindurusoy bizde İstanbul dayız bebeğim olmadı takdiri ilahi diyorum artık . Ben eşim iki kız kardeşim olduk bı sure hastanede yattık
Ummhnsmt boncukhaniminannesi çok teşekkür ederim içim rahatladı ya çocuk doktoru geldi şimdi ilaç alıyorsan emzirme dedi bi öğrenelim biz onu dedi ne yaptıkları belli değil ya
boncukhaniminannesi Ummhnsmt canım valla ben 10 gün hastanede kaldım 5 gün ilaç verdiler hepte emzirdim boşver onları eğer aynı ilaçlar ise emzir sağlık ocağı doktorum emzirme dedi hastanedeki doktorlar emzir dedi hepte emzirdim
Ummhnsmt boncukhaniminannesi Sağlıkocağı doktorum sabah aradı ben veriyorlarsa iç korkma dedi içtim bende rabbim şifa versin mide koruyucu plaQuenil bi sen kan sulandırıcı iğne
Sevilayy_1 Ummhnsmt Hastanedesiniz nöbetçi hemşire olmalı çağırın sorun burdakiler sizi nasıl yönlendirebilir ki direk bilgi almak varken çok geçmiş olsun 🙏🏻
Ummhnsmt Oğlum negatif çıktı kızlar benimde ilaç tedavisini bitirdiler hastane de gözlem altındayız dua edin bitsin şu hastalık 🤗