Tatlimannem Kızlar bu isilik nasıl geçer çok kötü oldu kıpkırmızı bebegimin yüzü pudra falan sürsem iyi gelir mi
Sulegkdmr Tatlimannem bioderma diye bi vazelin var bebekler için onu al biraz pahalı ama çok iyi geliyor anında gideriyor benim bebeğinin vücudu olmuştu sürünce direkt geçti çok şükür sonra bi dahada olmadı o şekilde
Sulegkdmr Tatlimannem gerçi boyut olarak bayağı büyük 2. Çocuğa bile kullan o derece 😂😂 yada 3. Çocuğa kadar abartısız az sürsen yetiyor zaten
Azatsmommy Tatlimannem sık sık banyo yaptır canım ya sa yüzünü yıka ben öyle yaptım 3 güne geçti. Sudokrem de süreblrmşsn post açmştm öyle diyorlardı
kramice Tatlimannem benim kızdada bez yerlerinde oluyo çok terlediğinden çok şey denedim geçmedi şimdi isilik olunca denize sokup çıkarıyorum iki kere hiçbişisi kalmıyo
Sulegkdmr Tatlimannem 135 tl ama indirimde 85 e düşmüştü trendyolda filan indirimde olabilir oralardan bak bence canım
kramice Tatlimannem bende eskişehirdeyim hafta sonu götürdük kola plastiklerinede deniz suyu koyduk dönerken😂😂