Zeyzey2616 oğlum 4 aylık olcak gece uyurken bezini değiştirmezsem eger muhakkak üstüne çıkıyo. molfix 3 numara kullanıyorum. sadece geceleri için prima mı alsam acaba 😏
Zera Zeyzey2616 Huggies little movers kullaniyorum dogumdan itibaren cok nadir gece sizdirma yapiyor. Oglum 18 aylik gunduzleri 4 gece ise 5 numara kullaniyorum.
Asel20 Zeyzey2616 canim bende primanin 3 numarsina gectim hergün sabah uyandigimda mutlaka sizdirmis oluyo daha simdi kopmle üst değiştim yıldımmm valla ya 😔
Zeyzey2616 Zera hımm hiç denemedim onu. gece de emziriyorum acaba ondan mı oluyo. ön kısmımda birikiyo çişin hepsi
Zeyzey2616 Asel20 zaten epeydir 3 numara kullanıyoruz yaa üstünü değiştircem diye uyandı sabahın 5bucugunda düşün yani😏
Weewe Nurrcem bende de durum aynı. Prrmium care kullanıyoruz doğduğundan beri, Üç beş seferi geçmemiştir sızdırma. Oğlum 12 aylık, geçenlerde günlük rahatlık aldım ama çok naylon geldi. Fiyata rağmen pc devam 🥴
Meri12 Pares sleepy asla tavsiye etmem berbat bir ürün çiş yapınca bez resmen ortadan ikiye bölünüyor hemen şişip sarkıyor aldım ve iki tane falan kullandım öylece duruyor
Snmtt Zeyzey2616 ben gece prima bağlıyorum 40ı çıktıktan sonra sızıntı hiç olmadı ondan önce sürekli üst değiştirirdim🤷🏽♀️
SultanAnne Aslında bebeğiniz sık çiş yapıyorsa bir kere de olsa değiştirmelisniz,benim oğlum öyle prima molfix sleepy ne kullandysam bir kere değişim yapmadığım zaman hep sızdırdı😕
Zeyzey2616 SultanAnne Valla bez çok doluyo önünde taş gibi birikiyo çiş çok yapıyo sanırım gecede emzirince
anne15 Zeyzey2616 molfix pure and soft ve prima aktif bebek kullanıyorum hiç gece tasmadı 4 aylığız . Ama gece yapmıyo sanırım bizim kız . Erjen değiştirdisem bezini 00.00da bi değiştirip emziriyoeum yatırıyorum bidaha bidaha sabah 6-7:de değiştiriyoeum
Zeyzey2616 anne15 ya işte ben 3 saatte ni emziriyorum acaba ondan mı tasıyo . öyle 6 saat durmuyo hiç
Deletedmom7 4/9. Kg arası 3 bumara kullanın bezi kullanmadan önce açıp sağdan soldan gerdirin ve biraZ sıkı bağlayın ben prima da kullandım molfix de ikisinde de aynı sorunu yaşadım sonra molfix i gerdirip biraz da sıkı bağlayınca sorunu gidermiş oldum
Zeyzey2616 Deletedmom7 işte oğlum 6 bucuk kilo bizde 3 numara kullanıyoruz. dediginiz gibi lastıkleri açtırıyorum baglamadan coo sıkı bağlamadım ama çiş tam önde birikiyo gece emziriyorum bide ondan mı cok doluyo ki
Zeyzey2616 Mommy_ gerçekten mi ya. valla gece kesin bi kere değiştirmem lazım. pipisinin oraya doluyo taşıyo
bjkesra1903 Mommy_ aynen biz de molfix kullanıyoruz bir kere bile yaşamadık bezi kullanmayı bilmiyorlar o yüzden oluyor sanırım. Bir de bez sürekli taşırıyorsa bedeni küçük geliyordur yani bir üst numarası alınır benim bildiğim 🤔
Asel20 Zeyzey2616 slpeyy cok iyi sızdırmadı denedim ama pişik yaptı bizde malesef simdi ne alcam hic bilmiyorum
Yasamasebebim Zeyzey2616 kaç numara kullanıyorsunuz acaba büyük mü geliyor bi de lastik kısmıni iyice ayarlamak lazım 😅
Joshuasmom Bende gece sızdırmaları yüzünden Primadan sleepy ye geçmiştim çok memnunum aylrdır kullanıyorum
Zeyzey2616 Joshuasmom slepy ilk zaman bende sızdırma yapmısı ya. bide kalıbı küçük sanırım ondan alırsam 4 numara mı aldam acaba
Deletedmom7 Zeyzey2616 yo alakası yok ben bir gümde sekiz kere üst değiştirdiğimi bilirim sıkı bağladıktan sınra hiç sızma olmadı zaten iki üç saate bir emziriyoeum her emzirme sonrası altta değiştiriyorum
Joshuasmom Zeyzey2616 külot bez mi cırtlı bez mi. Külot bezler sızdırmaya karşı daha iyiler. Ben külot kullandım hep. Oğlum 2 yaşında 14-15 kg kadar 6 numara kullanıyoruz primanın 6 numarası küçük geliyor mesela ama yinede bi deneyin