GizemElf Kızlar Sleepy kullanıyorum kızıma 5+ küçük gibi 6’da büyük ne yapıcağımı şaşırdım.. fikirlerinize ihtiyacım var 🤦♀️
Bernauslu GizemElf aynı sorunu yaşıyorum ben de 4plus kullanıyoruz tam ama cok sıkıyor lastikler 5te kocaman olacak başka markayı denemeye cesaret edemiyorum
lionyez GizemElf Bernauslu Bende sleppy kullanıyordum Prima ya geçtim . Çünkü çok gereksiz bir şekilde lastikleri sert , kalın. Neredeyse iki beden büyük kullanmak zorunda kalıyorsun. Külot bezleri 👎👎👎
GizemElf Bernauslu umarım fikir veren olur bende çekiniyorum bezden memnunum ama sanki Sleepy bezleri biraz büyütmüş önceden 6 kullandırdık 5+ döndüm 6’da şuan çok büyük 🤷♀️
GizemElf lionyez ben külot bez hiç kullanmadım, prima aktif kızıma iyi gelmedi bir ara pampers care kullandım çok memnun kaldık ama pahalı olduğundan tekrar Sleepy dönüş yaptım
Bernauslu Oyku123 evet öyle büyük kullandığımız için öyle diye düşünüyorum ben kilosuna göre büyük alıyorum hep mesela 4plusa geçtim bu hafta 10 gün önce 8600dü kızım ama bu da sıkıyor cok