Stellaa Kizlar gecen gun a101e gelen dolap vardi cekmeceli 2 kapakli. Internetten siparis verdim magazalarda bulamadim. Kullanan var mi nasil acaba ? Banyo icin dusunuyorum havlular falan koycam
nilosaydn Stellaa ben aldım cok guzel ıykı almısım dıyorm.. hatta ben markete gıttım saat 11 di. bıtane kalmıstı 12 e kdar esımın gelmesnı bekledım kımse almasın dıe :))
Cascas19 Stellaa ben aldım ve kesinlikle o paraya deymez. Miniminnacık bir çekmecesi var ve kargo 10 günde falan geldi.
Stellaa nilosaydn ya instagramda katalog paylasan sayfalarin altinda cok kotu yorumlar vardi da inandirici gelmedi burdan da bi soraym dedim. Siz nerde ne icin kullaniyosunuz ?
nilosaydn Stellaa valla o fıyata cok guzel 400 400 verıp kalıtelı alsınlar ozaman :)) ben 110 na almıstm sımdı ne kdar olmus.. valla canm banyoda kullanıyorm cekmelere havlularıımı koydum duz yerıne tvlet kagıdı falan dokuntılerı toplyo gayet guzel canm
Stellaa nilosaydn 150 tl suan. Ayni dolaptan bahsediyoruz dmi uzun ince ortada cekmecesi var. Cekmecenin altnda ve ustunde kapak var 2 rafli
Haliloglu Stellaa ya ondan bende kullanıyorum ama çok yetersiz geliyor 4 kapaklı olsa iş görür ama bu çok gereksizmiş gerçekten keşke almasaydım
Stellaa Cascas19 napsam ya iptal mi etsem tam da öyle bi dolaba ihtiyacim var trendyoldakiler falan daha mi kalitelidir acaba
Cascas19 Stellaa ya ben çocuğun eşyalarını koymak için aldım. Çekmece dışındakiler az da olsa iş görür de çekmecesi varla yok bir yani.
Haliloglu Stellaa valla yetmiyor bence sadece havlu koyacaksanız olur ama deterjan falan da koyayım derseniz olmaz yetmiyor malesef
Stellaa 41hamile yaa oyle mi kafam cok karsti kotu yorum da cok ama yerim dar tam oyle bseye ihtiyacm var . Internetten aldm gelmeden iptal mi etsem dedim