Elif62 4 ay 5 günlük kızım var doğduğundan beri kundaklıyorum ama artık bırakmak istiyorum geceleri bi kaç kere denedim derin uykuda diye ama 5 dk sonra kalkıyor anlamadığım uyurken kendini kundaktan çıkarıyor bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı ?
Berk2020Mert2008 Elif62 benimki kundak yapınca çıldırıyoe elleri ile kendini uyandırıyor sürekli siz uzun süre nasıl başardınız kundak yapmayı biz 22 günlük olduk ama ASla kundaklı uyuyamıyor
Kizimmmmm Elif62 kızım 3 ay 16 gunluk. Doğduğundan beri kundak yapıyorum. Geçen gece yapmadım. Kaç kere uyandi. Mecbur yine yaptım.
esmerayes Elif62 yavas yavas cikarin kundaktan birden deil benim oglum 4 ay 20 gunluk 20 gundur yapmiyoruz kundak kendi birakti kundagi ama ilk basta kundakla uyutup dalinca actim eger ise yaramasaydi gun gun alistircaktim sizde oyle deneyin bence once kundaklayin ama tek eli disarda kalsin bikac gun sonra diger eli disarda kalsin bikac hun oyle oyle alistirin
nilosaydn Elif62 ben ılk bır ay kundak yaptım bır aydan sınrw zaten hareketlenmeye basladı sız nasl hala kundak yapıyorsunuz bebekler hareketlenmeye baslıyı cünkı
Elif62 nilosaydn hareketli zaten o yüzden bırakmak istiyorum ama çok hareketli olduğu için kendini uyandırıyor
Elif62 Kizimmmmm bende öyle gündüz zaten çok uykumuz yok yorulduğum için gece kundaklamak kolayıma geliyor
Elif62 esmerayes birde onu deniyim gerçekten zorlanmaya başladım artık bizimki kundaklanınca çok rahat uyuyor çok deniyorum ama olmuyor
Motherofstrawberry Aynı aydayız ve aynı sorun bizde de var ellerini çıkarıp agu bugu elleriyle konuşuyor 🤣 bende kundağını açar açmaz uyanıyor ellerinden korkup valla iç sesim olmuşsun nasıl alıştırcaz acaba 😿
Elif62 Motherofstrawberry keşke bir yöntemi olsa kendi kundaktan çıkınca sorun yok ama ben kundaksız yatırınca uyumuyor