Cihangirin_annesi2020 Kızlar sabahtan beri oğlum 2 kez çişini yaptı 3 aylık bol bol emzırıyorum suda verıyorm başına gelen varmı napmam gerekıyor doktora Pazartesi gıdıcem ama bişey olurmu yada başına gelen varmı siz nasıl bir yol izledınız
Deletedmom335 Cihangirin_annesi2020 benim oğlumda öyleydi canım meğer çocuğun pipisi kirecleme olmuş sünnet olması gerekiyormuş buna dikkat edin hafif pipisini açın diyeceğim de bilir misiniz? Bilemedim şimdi aciyor ondan yapmıyor olabilir
Minedemiriz Erkek bebeklerin bazıları idrarını tutup geç işermiş ve çok tanzikli okurmuş diye duymuştum.
Deletedmom311 Deletedmom335 o pipi açmak çok yanlş okumştum oglum yok ama ,sakın kimseye önermeyin bunu
Cihangirin_annesi2020 Deletedmom335 anladım dedıgını canım açtım ama az once dus aldrdım hatta masaj yaptım bepantol surdum ucunda hafıf kızarıklık vardı yarına duzelır ınsallah
Ayazbebe Havalar sıcak ya ondan olabilir canım benim oğlumunda azalmıştı doktora sordum sıcaklardan demişti bir de terliyorsa
Deletedmom311 Cihangirin_annesi2020 Bebeklerin sünnet derisini geri çekmek için zorlamaya gerek yoktur. Zorlanırsa ağrı, kanama ve sünnet derisinde ciddi daralmalara neden olabilir
Cihangirin_annesi2020 Deletedmom311 yaa duymamıstım ben banada geri cekersen ucu kapanmaz sunnetı daha rahat olur dedıler 🤦🏻♀️