MssKrks Kızlar merhaba 1 aylık bebeğim var kanguru almak istiyorum ancak Solomombaby mi Mamadusbaby mi tercih etmeliyim ? Kumaş olarak ve kullanım açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
Sumeyyelan MssKrks mamadusbaby aldık bende virüs yüzünden bi kere kullanmak nasip oldu bebeğimde sevmişti sonrada 4 aylık olduk geçen koyayım dedim bebeğim istemedi çocuk evde tabi alışmadı ama benimle aynı zaman da olan 2 arkadşaım kullanıyor ve aşırı memnunlar omların bebekleri için de rahat benimki hiç şartlanmakta gelemiyor
Cigdemino Mamadusy baby aldım bir kere kullandim sonra virüs karantina derken bir daha elimi süremedim🤷♀️ isterseniz size satabilirim desenini beğenirseniz. Yeni doğan aparatını da almıştım onu hiç kullanmadım
Asyaburcin Ben mamadus aldım bebeğim 3,5 aylık gayet memnunum. İş yaparken takıyorum içinde gayet rahat. Bazen onunla uyutuyorum. Tabi bu çocuğun kanguru sevmesine bağlı. Benim yiğenim sevmedi mesela. Mamadus kumaş olarakta gayet iyi
Ozge23 Ben oğlum 4 aylık olunca Mamadusbaby almıştım gayet memnunum. Aslında ikiside ergonomik pek bir fark yok sadece Mamadusbaby markasında çeşit desen fazlalığı var yoksa ikiside aynı. Ama mamadus kullandigim için kumaşı ve kalınlığı gayet iyi
Gulmrt MssKrks dışa dönük pozisyon hiç bir markada 10 dk dan fazla önerilmiyor bilginiz olsun çok sağlıksız ♥️
Mervelenasafa Bende de mamadusbaby var hanımlar 2 tane hatta biri hiç kullanılmadı isteyen olursa satabilirim yenidoğan aparatıda mevcut ben acayip memnunum