elifiii Ervaaaaa akşam saatlerinde eve nem çöküyor resmen , o yüzden gece yatmaya 1-2 saat kala çalıştırıp klimanın saatini kuruyorum. Yattıktan 1-2 saat sonrasına kapanacak şekilde ayarlıyorum.
Emir7227 Ervaaaaa Evet bizde sabaha kadar açık 25 drecede açık sabah bile kapatmıyoruz evimiz güneş görüyor akşam vaktine kadar yine açık yani hep açık 😌
Ervaaaaa Biz sabaha kadar açık tutuyoruz ama geçen tv de bir binada klima patladığını gördüm bomba gibiydi şimdi korkuyorum açıkçası
Ervaaaaa BaharBebek34 Adıyaman ama 28 çok soğutmaz ki normal tutuyor diye 28 yani klimalarda öyle mesela 24 de evimiz buz gibi oluyor
Ayseipek Sabaha kadar açık valla gece modunda bırakıp yatıyoruz gerçeği nadır kapatıyoruz mardin baya sıcak 😜
Emir7227 Ervaaaaa evet öğleden sonra güneş giriyor batana kadar güneş evde kışın için güzel ev iyi ısınıyor ama yazın berbat çok sıcak 🥵
deniz__92 Ervaaaaa bizde İzmir’de oturuyoruz ama yok böyle bir sıcak oturduğun yerde terliyorsun klima açmasak bayılıcaz valla gecede açık kalıyor 26 derece çalışıyor sabah 5 te kapatıyorum klima çalışmayınca uyumuyor oğlum
Bebeminnie Ervaaaaa gündüz 24 gece 25 derecede hep açık oluuor fanı kısıyorm sadece, sabah ve akşam yemekten sonra evi havalandırırken 15-20 dk kapatıp dinlendiriyorum