Hayallerhayatolsa Oğlumun 3 gündür isali kesilmiyor ne yaptıysam ilaç serum evde leblebi patates haşladım falan yok 🙄😔 önerisi olan varmı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hayallerhayatolsa Kuru kahve yerse yeidirin, hatta limon sıkanda var üzerine. Keser ishali
Sevgi1 Hayallerhayatolsa olur bnce 16 aylık bebeğe verdi Dr gecen eşim de. Hasta olmustu ona bile vermiş aynını hatta var aynı niye aldın yine dedim bosa para veryn dedim
Yerfistigininannesi Hayallerhayatolsa yok öyle direk yapın verin geçmezse yarın yine verin inşallah iyi gelir
Yerfistigininannesi Hayallerhayatolsa veya pirinci yağsız pişirin içine sumak suyu dökün biraz onu yesin oda iyi gelir
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hayallerhayatolsa İnşallah keser, etkinederse bilgilendirin bizleri de. 🙏🏻
Zerr Hayallerhayatolsa Sıvı kaybı çok önemli çok çok su içirin, hatta şekerli tuzlu su içirin. interbette bakın şeker tuz oranına serum gibi olacak karışım..
Hayallerhayatolsa Yerfistigininannesi yattıktan sonra isal yapmadı ama gece çok şey verdim muz limon kürü ilaç inşallah geçmiştir çocuk kilo kaybı yaşadı resmen çılgın içim teşekkürler canım 🌹